پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۶۱۵۵۰
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۴
این فعال محیط زیست افزود: چه کسی باید پاسخگوی این حجم از مرگ و میر پرندگان باشد؟ برای آن که پای پلیس، آگاهی و دادگاه پیش کشیده نشود با بهانه سم بوتولیسم موضوع را حل و لاپوشانی کرده‌اند ...
شعار سال: این فعال محیط زیست افزود: چه کسی باید پاسخگوی این حجم از مرگ و میر پرندگان باشد؟ برای آن که پای پلیس، آگاهی و دادگاه پیش کشیده نشود با بهانه سم بوتولیسم موضوع را حل و لاپوشانی کرده‌اند ...

«دکتر اسماعیل کهرم» گفت: سم بوتولیسم راهی بهانه‌ای برای فرار از پاسخگویی در مورد ۱۷ هزار بال پرنده در میانکاله است.

مرگ و میر پرندگان مهاجر میانکاله در گلستان، باعث شد که سازمان دامپزشکی کشور به این موضوع واکنش نشان داده و دلیل مرگ و میر پرندگان میانکاله را تغذیه آن‌ها از سم بوتولیسم اعلام کرد. اتفاقی که به دلیل کاهش سطح آب تالاب میانکاله و تولید سم بوتولیسم بصورت طبیعی در این تالاب اعلام شد. برخی احتمال وقوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان را عامل مرگ و میر بالای پرندگان میانکاله در برخی نقاط مشخص تالاب اعلام کردند.

اسماعیل کهرم، فعال محیط زیستی مرگ و میر پرندگان را با این اعتقاد که نظریه اعلام شده مبنای درستی ندارد چنین توضیح داد: مرگ و میر این پرندگان نشانه‌های عمدی بودن دارد و دستی در کار بوده است. کما این که این حوادث در گذشته هم اتفاق افتاده است. در سال ۱۳۷۳ محیط بانان تور‌های صیادان را جمع کردند، صیادان نیز در برکه اصلی سم ریختند و ماهی‌های بسیاری تلف شد و روی آب آمد برای جمع آوری ماهی‌ها هلی کوپتر تور می‌انداخت و آن‌ها را منتقل کردند. این سابقه را داشتیم.

این فعال محیط زیستی در پاسخ به این سوال که بوتولیسم چیست؟ گفت: باکتری کلستریدیوم بوتولینوم سمی بوتولیسم را تولید می‌کند و تعادل هر انسان یا حیوانی که آن را مصرف کند از بین برده و بعد از یکی دو روز می‌میرد. این سم آنقدر قوی است که اگر دو سه قطره از این سم را در یک استخر بریزید قادر است ده‌ها نفر سم بوتولیسم در دریاچه تشکیل نمی‌شود بلکه در کنسرو‌هایی که چند سال مانده اند تشکیل می‌شود.

او با اشاره به سابقه سم ریختن توسط برخی، افزود: به قدری سابقه سم ریختن زیاد است که شکارچیان به اداره کل محیط زیست می‌روند و می‌گویند این محیط بان را عوض کن چرا که با شکارچیان بد رفتاری می‌کند در غیراینصورت سم می‌ریزیم! ضمن آن که مسئول سازمان دامپزشکی گفته دلیل این مرگ و میر به احتمال زیاد بوتولیسم است و ما نمونه‌هایی را به آزمایشگاهی در خارج از کشور فرستادیم. اگر از این گفته مطمئن نیستند چرا موضوع را بیان می‌کنند؟ اگر مطمئن هستند چرا هزینه می‌کنند و آزمایش‌ها را به خارج از کشور می‌فرستند؟ شما هیچگاه نتیجه این آزمایش را نمی‌شنوید چرا که بوتولیسم نیست.

کهرم با بیان این که آن‌ها چرا حقیقت را پنهان می‌کنند؟، تاکید کرد: در حال حاضر ۱۷ هزار بال پرنده فلامینگو، آوست، پلیکان و... از بین رفته است. چه کسی باید پاسخگوی این حجم از مرگ و میر پرندگان باشد؟ برای آن که پای پلیس، آگاهی و دادگاه پیش کشیده نشود با بهانه سم بوتولیسم موضوع را حل و لاپوشانی کرده اند.

این فعال محیط زیستی، با اشاره به دفن بهداشتی پرندگان گفت: شیاری کندند، پرندگان را داخل آن انداخته و آهک روی آن‌ها ریختند که به آن دفن بهداشتی می‌گویند.
 
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی حکیم مهر، تاریخ انتشار: 27 بهمن 1398، کدخبر: 55641 ، www.hakimemehr.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین