وی با اشاره به ایجاد شهرک مبل در شهرستان بیان داشت: از مشکلات اصلی در حوزه مبل نبود شهرک و نمایشگاه است که نیاز است جهت ساماندهی این صنعت بزرگ در شهرستان اقدامات اساسی صورت گیرد
راستگو گفت: احداث شهرک و نمایشگاه مبل در کنار همدیگر می تواند یکی از برنامه های مهم در راستای اقتصاد مقاومتی و پویایی صنعت مبل و معرفی بهتر آن به کشور باشد .
وی بیان داشت: با راه اندازی شهرک مبل در این منطقه وضعیت ساخت و فروش مبلمان بهبود یافته و با انتقال کارگاه های تولیدی شاغل در حوزه چوب در سطح شهر به شهرک به نفع کسبه و شهر خواهد بود.
وی افزود: تجمیع این کارگاه ها در یک مکان علاوه بر ساماندهی بهتر و کاهش آلودگی موجب رونق بیشتر فعالان این عرصه خواهد شد که تحول عظیمی را در منطقه با توجه به پتانسیل بالای آن در تولید مبل ایجاد خواهد کند .
راستگو بیان داشت: با برنامه ریزی صحیح می توان این منطقه را به قطب مبلمان کشور تبدیل کرد .
فرماندار ویژه شهرستان مرند گفت: با تسهیل در استفاده از تسهیلات بانکی در صنعت مبلمان ، اعطای پروانه کسب رایگان یک ساله و … می توان در جهت جذب کارگاه های تولیدی به شهرک قدم برداشت.
لازم به ذکر است: بیش از ۱۲۰۰ واحد در صنایع چوب در حال فعالیت هستند که متوسط اشتغال برای هر واحد ۳ نفر که در کل ۳۵۰۰ نفر اشتغال دارند .
در ادامه اعضا حاضر به بررسی مسائل و مشکلات این حوزه پرداختند که عمده مسائل آنها نبود بیمه و پروانه کسب است .
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از پایگاه اطلاع رسانی دیار آذربایجان، تاریخ انتشار: چهارشنبه 10 شهریور 1395، کد خبر: 26865، www.diyareazarbaijan.ir