صادق زیبا کلام در یادداشتی اینگونه اظهار میکند که؛ هیچ بررسی مشخصی د ر خصوص باید و نبایدهای برگزاری کنکور د ر وضعیت کنونی صورت نگرفته است. آقای قالیباف موضعگیری کرد هاند که، چون مردم نگران هستند کنکور نباید برگزار شود و بهتر است به تعویق بیفتد. حال مسئله اینجاست که اگر مجلس یازد هم واقعا به فکر معیشت مردم است، میتواند از اینجا شروع کند که کد ام عامل و کدام سیاستها باعث تحریمها شد ه اند؟ چرا اساسا تحریمها به وجود آمد هاند؟ اقتصادِ در گل فرورفته چگونه و از کدام محل باید به اقشاری که د ر نتیجه شیوع کرونا آسیب دیده اند کمک نماید؟
شعار سال: اساس مجلس یازدهم روی مخالفت با دولت روحانی بنا شده است. بخصوص چهرههای شاخص آن همچون ریاست مجلس و روسای کمیسیونها میخواهند اینگونه به مرد م القا نمایند که برخلاف د ولت روحانی که چند ان به فکر وضع معیشت مرد م و حتی مساله کرونا هم نیست، مجلس به فکر مردم هست. از جمله موضعگیری رئیس مجلس د ر قبال مساله کنکور.
واقع مطلب آنست که هیچ بررسی مشخصی در خصوص باید و نبایدهای برگزاری کنکور د ر وضعیت کنونی صورت نگرفته. معلوم نیست اگر کنکور برگزار شود چه میزان باعث افزایش شیوع کرونا خواهد شد و چگونه میتوان خطر را کاهش داد.
به هرحال برخی مخالف برگزاری کنکور هستند. اعم از خانواد ههایی که فرزند کنکوری د ارند یا خود شرکتکنندگان مایلند که کنکور عقب بیفتد. در عین حال عقب افتاد ن کنکور باعث از د سترفتن فرصت برای کسانی خواهد شد که امید وار هستند د ر مهرماه وارد د انشگاه شوند.
به بیان سادهتر، مساله فقط این نیست که عد های نمیخواهند کنکور برگزار شود یا نگران برگزاری کنکور هستند. د ر مقابل هم خانواد ههای فراوانی هستند که میخواهند کنکور با رعایت احتیاطهای بهد اشتی برگزار شود. خود د اوطلبان نیز میخواهند که کنکور برگزار شود تا از فشار روحی و استرسهای روانی آن رهایی پید ا کنند.
همه ما مید انیم که یکی از بدترین مقاطعی که برای جوانان د ر هر جامعهای وجود د ارد هفتهها و ماههای منتهی به یک آزمون بسیار بزرگ و مهم است. این یک حقیقت شناختهشد ه است که بسیاری از جوانان د ر آستانه برگزاری یک امتحان مهم د چار انواع و اقسام ناملایمات روحی و فشارهای عصبی میشوند و د لشان میخواهد که هر چه سریعتر آن امتحان برگزار شود.
بدون در نظر گرفتن این ملاحظات، آقای قالیباف موضعگیری کردهاند که، چون مردم نگران هستند کنکور نباید برگزار شود و بهتر است به تعویق بیفتد. به عبارت دیگر ایشان به جنبههای روحی و روانی که شرکتکنند گان د ر آزمون کنکور د چار آن هستند هیچ توجهی ند ارد و احیانا اگر د ولت میگفت که خواهان برگزاری کنکور نیست و میخواهد کنکور به عقب بیفتد احتمالا آقای قالیباف این مسائل را مطرح میکرد که استرس زیادی به خانواد هها و جوانان وارد میشود و چرا د ولت به این مسائل بیتوجه است.
به عبارت د یگر؛ مساله کنکور، کرونا و مشکلات خانواد هها و جوانان نیست. بلکه مساله آن است که مجلس یازد هم میخواهد از هر فرصت و مسالهای بهره برداری سیاسی کرده و به مردم القاء نماید که ما برخلاف دولت به فکر شما هستیم.
مراد ما به هیچ روی آن نیست که آقای روحانی کارنامه موفق یا حتی قابل قبولی د اشته. بنده منظما نسبت به عملکرد دولت انتقاد داشتهام، ولی انتقاد به عملکرد د ولت یک مساله است و بهره برداری سیاسی از مشکلات و خود را دایه مهربانتر از مادر نشان دادن مسئلهای دیگر.
اگر مجلس یازد هم واقعا به فکر معیشت مردم است، میتواند از اینجا شروع کند که کد ام عامل و کدام سیاستها باعث تحریمها شد ه اند؟ چرا اساسا تحریمها به وجود آمد هاند؟ اقتصادِ در گل فرورفته چگونه و از کدام محل باید به اقشاری که د ر نتیجه شیوع کرونا آسیب دیده اند کمک نماید؟
متاسفانه بنیان جریان تند رو بر روی شعار قرار گرفته و اگر روزی شعار را از این جریان جد ا کنیم؛ بنظر نمیرسد که چند ان حرف دیگری برای گفتن د اشته باشد.
پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، برگرفته از فضای مجازی