پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۲۵۳۵
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۳

۱۹۰۰ نیروی اورژانس به کرونا مبتلا شده‌اند

رئیس سازمان اورژانس کشور از ابتلای ۱۹۰۰ نفر از پرسنل اورژانس به کرونا و شهادت ۴ تن خبر داد.
شعار سال: دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت در مراسم افتتاح همزمان پروژه‌های اورژانس کشور که با حضور رئیس سازمان اورژانس کشور در وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: در اورژانس کشور تحولات عظیمی اتفاق افتاد. اورژانس کشور یکی از محکم‌ترین تکیه‌گاه‌های ما در نظام سلامت بود. اولین کسی که بعد از اعلام اولین موارد بیماری در شهرستان قم در آنجا حضور یافت دکتر کولیوند و همکارانش بود.

وی افزود: به تمام شهدای عرصه سلامت، به خصوص چهار شهید عزیز قریشی، انصاری، فتحعلی و فراهانی از نیرو‌های اورژانس درود می‌فرستم.

نمکی با بیان این‌که اولین خط رسیدگی به مردم اورژانس است، گفت: اورژانس هوایی کشور خدمات بسیار ارزنده‌ای انجام داد. امروز مفتخریم که ۱۱۵ پروژه در ۷ استان کشور را افتتاح کنیم. یکی از زیباترین کار‌هایی که امروز مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد اورژانس ریلی است؛ ما اورژانس هوایی داشتیم، پارسال سه آمبولانس دریایی را در خلیج فارس برای موارد اورژانس در آنجا راه‌اندازی کردیم و امروز اولین گام افتتاح اورژانس ریلی کشور را برداشتیم.

وزیر بهداشت نسبت به توسعه اورژانس ریلی اظهار امیدواری و تصریح کرد: افتخار داریم که برای اولین بار، بانوان را به‌عنوان نیرو‌های اورژانس زنان کشور تربیت کنیم. یکی از غصه‌های من این بود که وقتی خانمی در شرایط خاص دچار گرفتاری و نیازمند کمک اورژانس می‌شود، اگرچه برادارنی که در اورژانس داریم پاک‌نهاد و مانند اعضای خانواده مردم این سرزمین‌اند، اما زنان به‌هرحال محتاج فوریت‌های پزشکی بانوان در این کشورند و خوشبختانه این دانشجویان در اولین دوره پذیرفته شدند.

وی افزود: تعداد آمبولانس‌ها و اتوبوس‌آمبولانس‌های ما در حال افزایش است. تعداد موتورامبولانس‌ها به‌خصوص در شهر‌های دارای ترافیک سنگین دوبرابر قبل خواهد شد.

دکتر پیرحسین کولیوند، رئیس اورژانس کشور نیز در این نشست با بیان این‌که زمان رسیدن اورژانس بر بالین بیمار در شهر‌ها و جاده‌ها کاهش چشمگیری داشته است، گفت: در تهران آمبولانس‌ها در ۱۴ دقیقه و موتورآمبولانس‌ها زیر ۱۰ دقیقه می‌رسند، در حوادث جاده‌ای از نظر سازمان بهداشت جهانی در رده الف هستیم و با کشور‌هایی مانند آلمان، فرانسه و انگلیس مقایسه می‌شویم.

وی افزود: ۶۵ درصد مصدومینی که با اورژانس هوایی منتقل شدند مستقیما به اتاق جراحی منتقل شدند و تحت عمل جراحی قرار گرفتند و مرگ‌ومیر آن‌ها کاهش می‌یابد.
کولیوند با بیان این‌که در حال حاضر در تهران ۳۳۰ دستگاه موتورآمبولانس در حال ارائه خدمات هستند، خاطرنشان کرد: برای کلانشهر‌ها و شهر‌های دارای ترافیک، دستور خرید ۱۰۰۰ دستگاه موتورآمبولانس داریم.

رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان این‌که برای مدیریت سکته‌های قلبی اقدامات مناسبی انجام داده ایم، تصریح کرد: کاری کرده‌ایم که اگر کسی دچار سکته حاد قلبی می‌شود تکنسین‌های ما به محض گرفتن نوار قلب، با تشخیص پزشک او را به مرکز قلب ارجاع می‌دهند و تاکنون بالغ بر ۹۵۰۰۰ نفر در کمتر از ۶۰ دقیقه به مراکز درمانی برای درمان سکته قلبی اعزام شده‌اند و در زمینه سکته مغزی نیز بالغ بر ۱۹ هزار نفر را به مراکز درمانی رسانده‌ایم تا میزان فلج شدن و عوارض مغزی افراد در نتیجه سکته مغزی کاهش یابد.

کولیوند با بیان این‌که در حوادث مختلف سازمان اورژانس کشور اولین دستگاهی است که حضور دارد تصریح کرد: از زمان مواجهه ما با بحث کرونا دوستان اورژانس شبانه‌روزی کار کردند و برای کرونا تمام پرسنل ما شیفت‌بندی شدند و تاکنون ۱۹۰۰ نفر از نیرو‌های اورژانس به کرونا مبتلا و ۴ نفر شهید شدند. اگرچه هر نفر که به کرونا مبتلا می‌شود، یک ماه از چرخه خدمت خارج می‌شود، اما علی‌رغم کمبود نیرو حتی یک نفر نیست که از نبودن آمبولانس شکایت کند. تیم‌های عملیات ویژه ما آمبولانس‌هایی دارند که حتی برای مسائل شیمیایی و زیستی و رادیواکتیو کاربرد دارند.

وی با بیان اینکه آمبولانس‌ها به ۵۵۰۰ دستگاه رسیده‌اند، خاطرنشان کرد: توان علمی و مهارتی پرسنل را ارتقا داده‌ایم، به نحوی که پرسنل ما کار‌های بالینی خوبی را انجام می‌دهند و با مشورت پزشک می‌توانند بر بالین بیمار به ارائه خدمت بپردازند.

کولیوند با اشاره به طرح هر خانه یک پایگاه سلامت، گفت: طرح اورژانس‌یار را اجرا خواهیم کرد که کمک‌های اولیه را به خانواده‌ها آموزش دهند. همچنین دانشکده فوریت‌های پزشکی را راه‌اندازی خواهیم کرد و ۳۰ درصد پذیرش دانشجو‌های ما در EMS خانم هستند.

وی با اشاره به راه‌اندازی مرکز هدایت عملیات ویژه یادآور شد: ۵۳ مخاطره را شناسایی کردیم و برای ۱۳ مخاطره در اولویت، برنامه ریزی و سناریو‌هایی تعریف کرده‌ایم. پایگاه‌های جاده‌ای و شهری نیز به ناوگان ما اضافه خواهند شد. اورژانس هوایی تهران راه‌اندازی شده است و الان در صدد هستیم از شبکه ریلی زیرزمینی نیز بهره کافی را ببریم.

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به انفجار بیروت گفت: با توجه به شرایطی که در لبنان پیش آمده است آمادگی داریم نیرو‌های عملیات ویژه خود را به لبنان اعزام کنیم.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: 15 مرداد 1399، کد خبر: 2321873،  www.tasnimnews.com

خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین