پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۲۹۷۹۹۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۸
نایب رئیس و دبیر کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کشور گفت: اصلی‌ترین محتوای سند تحول بنیادین، تربیت و پرورش است. اهداف تغییر کرده است و باید مدرسه‌ی تربیت محور را دنبال کنیم. گفتمان سازی و تبیین مفاهیم سند باید مدنظر قرار گیرد.
شعار سال: مهدی نوید ادهم، نایب رئیس و دبیرکمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کشور در سی و چهارمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش گفت: اجرای سند تحول در زیست بوم جدید و عدم قطعیت و شفافیت در شرایط کنونی باعث شده نتوان تصمیمات مناسبی گرفت و کارشناسان بر این باورند که در شرایط کنونی سالها طول می کشد تا مفاد این سند اجرا شود.

به گفته او فرصت عدم حضور در مدرسه به دلیل کرونا از بین رفته است آثار کرونا عمیق است ما با پارادایم مختلفی در شرایط بحران کرونا مواجه هستیم در این شرایط نیازمند برنامه ریزی طولانی مدت هستیم.

او افزود: اصل آموزش بر حضور در مدارس است. باید بتوان رسالت آموزش و پرورش را به جای آورد و نباید اجازه دهیم حد آموزش تقلیل پیدا کند زیرا کارکرد مدرسه زیر سوال می رود .

نوید ادهم ادامه داد: امسال مقوله های آموزش در خانه اجرا می شود و خانواده باید در کنار مدرسه به این امر کمک کننده باشد. در برنامه ریزی جدید باید به مدرس اختیار داد زیرا مدرسه پل ارتباطی گذشته و آینده است و محتوای برنامه ها باید متناسب سازی شود.

دبیرکمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کشور تاکید کرد: اصلی ترین محتوای سند تحول بنیادین، تربیت و پرورش است. اهداف تغییر کرده است و باید مدرسه‌ی تربیت محور را دنبال کنیم. گفتمان سازی و تبیین مفاهیم سند باید مدنظر قرار گیرد .

به گفته او برای تغییر و تحول باید عدالت خواهی، صبوری، مشارکت پذیری و ... مدنظر قرار گیرد. امسال اجرای ۲۵ سند تحولی در دستور کار قرار می‌گیرد که در صورت تحقق این امور تحول در مدارس محقق می شود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری برنا، تاریخ انتشار: 12 شهریور 1399، کد خبر: 1052484،  www.borna.news

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United States
۱۶:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۳
0
0
به نظرم دیگه مثل سال های پیش به مباحث دینی در مدارس و بخصوص در بین کودکان پرداخته نمیشه. یا مسائل دینی دیگه مثل قبل واسه بچه ها ارزش گذاری نمیشه. شاید باید اول روی افکار و عقاید بزرگترها کار بشه. هرچقدرم که به بچه آموزش بدیم وقتی پدر و مادر اعتقاد نداشته باشه آموزش بچه کاری از پیش نمی بره.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین