پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 29
کد خبر: ۳۰۳۰۲۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۹
در خصوص ۵ قلم کالای اساسی تصمیمی که گرفته شده مبنی بر این است که بانک مرکزی تعهد بدهد ارز ترجیحی را در مدت سه ماه تامین کند. اما برای کالا‌های اساسی که از ارز ترجیحی استفاده نمی‌کنند قرار بر این است که از محل ارز نیمایی، ترخیص این کالا‌ها در اولویت قرار بگیرد.

مهدی میراشرفی در گفت‌وگویی درباره ترخیص کالاهای موجود در بنادر و گمرکات اظهار داشت: برای ترخیص کالاهای موجود در بنادر به ویژه کالاهای اساسی تصمیماتی اخذ شده که شامل گروه کالایی 1-2، 2-2 و 3-2 شده‌ است. براساس این تصمیمات کالاهایی که تا تاریخ اعلام شده یعنی پنجم مهر ماه وارد اماکن شده و قبض انبار برای آنها صادر شده‌ چنانچه بدون نیاز ارز باشد قابلیت ترخیص دارد و به محض اینکه تصمیم نهایی شود شامل مواد اولیه و کالاهای واسطه تولید هم خواهد شد.

وی درباره تصمیمات اخذ شده درباره ترخیص کالاهای اساسی گفت: در خصوص 5 قلم کالای اساسی تصمیمی که گرفته شده مبنی بر این است که بانک مرکزی تعهد بدهد ارز ترجیحی را در مدت سه ماه تامین کند. اما برای کالاهای اساسی که از ارز ترجیحی استفاده نمی‌کنند قرار بر این است که از محل ارز نیمایی، ترخیص این کالاها در اولویت قرار بگیرد.

رییس کل گمرک ادامه داد: کالای اساسی دو دسته می شوند، کالاهایی که شامل ارز ترجیحی هستند که بانک مرکزی تا سه ماه  متعهد به تامین ارز این کالاها است و به واردکنندگان تعهد می‌دهد این ارز در این مدت زمان تخصیص داده شود. بخش دوم شامل کالاهایی است که به آنها ارز ترجیحی تعلق نمی گیرد و این کالاها در تامین ارز نیمایی در اولویت  قرار دارند.

میراشرفی درباره پیشنهاد ترخیص کالا بدون ارایه اطلاعات منشا ارز، اظهار داشت: در خصوصی کالاهی غیر اساسی و واسطه‌ای برای تولید این پیشنهاد داده شده که برای کالاها که ارز آنها حدود  1.5 میلیارد دلار است بدون نیاز بر ارز متقاضی و بدون انتقال ارز، گشایش‌هایی ایجاد شود.

رییس کل گمرک ادامه داد: درباره این پیشنهادات امروز تصمیم گرفته‌ می‌شود.

وی گفت:تا کنون گزارشی مبنی بر عودت یا فروش کالاهای رسوب کرده در بنادر به کشورهای همسایه نداشته‌ایم.  

رییس کل گمرک همچنین درباره آخرین وضعیت خودروهای دپو شده در گمرکات اظهار داشت: طبق مصوبه‌ای که تا تاریخ  26/6 هم تمدید شد از قریب 13 هزار دستگاهی که در گمرک باقی مانده‌ بود 10 هزار خود تعیین تکلیف شد و 3 هزار خودروی باقی مانده دیگر در محاکم در حال رسیدگی هستند و این مصوبه برای این خودروها سقفی ندارد و هر زمانی که وضعیت این خودروها توسط محاکم تعیین تکلیف شود قابلیت ترخیص دارند. البته تعداد هم متروکه و به سازمان اموال تملیکی منتقل می‌شود.

 

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایلنا، تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۹، کدخبر:-، ilna.news

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
0
0
خیلی از مواد خوراکی که بالا رفته اصلأ به واردات ربطی ندارد همین بازار های میوه نمونه اش یا حبوبات بنظرم این لجام گسیختگی ناشی از عدم نظارت برااین بازار هاست
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
0
0
کالاهای اساسی اگر بخواد با ارز 4200 تومانی تهیهه نشه واقعا مردم هیچ جایی برای جبران این هزینه ها ندارن!
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین