پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۶۶۷۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۵
به نقل از رویترز بر اساس گفته‌های مسئولین، هکر‌ها دو حمله در ابعاد بزرگ را این هفته بر علیه موسسات دولتی ایران انجام داده‌اند و در حال حاضر جزییات بیشتری از اهداف و حمله کنندگان در دست نیست.
شعارسال: آیا اختلال در سامانه‌های ترخیص کالا در گمرکات کشور ناشی از حملات سایبری است

به نقل از رویترز بر اساس گفته‌های مسئولین، هکر‌ها دو حمله در ابعاد بزرگ را این هفته بر علیه موسسات دولتی ایران انجام داده‌اند و در حال حاضر جزییات بیشتری از اهداف و حمله کنندگان در دست نیست.

به گفته ابوالقاسم صادقی از مسئولین سازمان فناوری اطلاعات در یک برنامه تلویزیونی، به منظور انجام اقدامات احتیاطی برخی از خدمات اینترنتی به این منظور موقتا متوقف شده‌اند. این مقام مسئول افزود: "حمله سایبری روز دوشنبه و سه‌شنبه در دست تحقیقات قرار گرفته و در حال حاضر میتوان گفت حمله مهم و در ابعاد گسترده بوده است".

ایران اعلام کرده که در آماده باش کامل برای حملات آنلاین قرار دارد، حملاتی که در گذشته به آمریکا و برخی کشور‌های دیگر نسبت داده میشد. در اکتبر ۲۰۱۹ پس از حملات پهپادی به تاسیسات نفتی سعودی، مقامات رسمی آمریکایی از انجام حملات سایبری علیه ایران خبر دادند چرا که واشنگتن و ریاض ایران را مسئول این حادثه می‌دانستند. ایران این اتهامات را رد کرد، اتهاماتی که مسئولیت آن توسط جنبش حوثی‌های طرفدار ایران پذیرفته شد. همچنین پیشتر آمریکا و سایر قدرت‌های غربی ایران را به تلاش برای نفوذ به شبکه‌های خود متهم کرده بودند.

منابع رویترز در ماه آوریل گذشته اعلام کردند که هکر‌های فعال در زمینه خواسته‌های دولت ایران به ایمیل‌های شخصی کارکنان سازمان جهانی بهداشت در طول شیوع کرونا حمله کرده اند. اتهامی که ایران آن را کاملاً رد میکند. تنش‌های ایران و ایالات متحده از ۲۰۱۸ با خروج دونالد ترامپ از توافق هسته‌ای و برقراری مجدد تحریم‌ها افزایش یافته که به اقتصاد ایران آسیب زده است.

منبع: شعار سال برگرفته از فضای مجازی
اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
اصغر
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۷
0
0
کسانی که به عمد این کار می کنند خائن به کشور هستند
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۸
0
0
واقعا هر چند مدت يكبار با خبر حمله سايبري به ادارات روبرو ميشيم كه اين ها اصلا خوب خوبي نيست و چيزي با عنوان جبران اين حمله گسترده اصلا به گوشمون نخورده
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین