پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
شنبه ۳۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 20
کد خبر: ۳۰۷۵۱۳
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۹
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: دولت چه کسری بودجه داشته باشد و چه نداشته باشد باید قوی و مصمم به حمایت از مردم آسیب‌دیده از کرونا بشتابد. پیشنهاد من به دولتمردان این است که اگر با کمبود منابع روبرو هستند حتماً اولویت‌های خود را تغییر دهند.
شعارسال: بی‌تردید شیوع ویروس کرونا را باید مهمترین پدیده صد سال اخیر در جهت رشد منفی در اقتصاد دنیا دانست.

کمتر از یک سال از پاندمی کرونا می‌گذرد و تقریباً هیچ کشوری از این آسیب در امان نبوده است. از طرفی به‌نظر می‌رسد که باید زندگی با کرونا را تمرین کرد، چون خیلی زمان دقیقی از درمان آن در دست نیست.

ایران تا به امروز جزو کشور‌هایی بوده است که بیشترین آسیب را چه به لحاظ افراد مبتلا به کرونا و فوتی ناشی از آن و چه به لحاظ اقتصادی دیده است و گفته می‌شود از شروع سال جدید حدود دو میلیون نفر کارشان را به‌واسطه این اوضاع و احوال نابسامان اقتصادی از دست داده‌اند.

در همین خصوص، سیدکریم حسینی نماینده اهواز گفت: اینکه گفته می‌شود حدود دو میلیون نفر از فروردین‌ماه تا به امروز شغل خود را به‌خاطر کرونا از دست دادند موضوعی نیست که من رد یا تایید کنم و نیاز است مراجعی که از آمار‌های دقیق اطلاع دارند در این خصوص اظهارنظر کنند، اما بحث مهم و اساسی آسیب جدی مردم و بنگاه‌های اقتصادی از وضعیت موجود است.

وی افزود: تاثیرات منفی کرونا در اقتصاد بر هیچ‌کس پوشیده نیست و این رویه در همه دنیا به چشم می‌آید و از این‌رو کشور ما هم از این قاعده مستثنی نیست، ولی با همه این تفاسیر آن چیزی که باید قاطعانه در دستور کار تصمیم‌گیران نظام باشد، حمایت از افرادی است که بابت شیوع ویروس کرونا آسیب دیدند و کسب و کار و معیشتشان به خطر افتاده است. در این بین ضرورت دارد که مجلس هم به کمک دیگر نهاد‌ها بیاید تا ان‌شاالله وضعیت سر و سامانی به خود بگیرد.

این نماینده اصولگرای مجلس تصریح کرد: در این هشت ماهی که کرونا به‌طور رسمی وارد ایران شده و مردم را گرفتار کرده است، دولت و برخی نهاد‌های غیردولتی تدابیری را برای مقابله با این ویروس اندیشیدند و به آن عمل کردند و تا حدی وضع بهتر شد، ولی شرایط موجود به‌گونه‌ای نیست که بتوان رضایت را در چهره مردم دید.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یادآور شد: برای مقابله با یک بحران که مخصوصاً اقتصاد یک کشور را نشانه گرفته است، مطالعه دقیق آن و برنامه‌ریزی‌ای که براساس واقعیت‌ها باشد از ضروریات کار است. در ادامه باید مدیرانی در راس کار باشند که بتوانند به‌طور کامل این سیاست‌ها را اعمال کنند وگرنه تصمیم خوب به تنهایی کافی نیست.

حسینی در پاسخ به اینکه گفته می‌شود دولت با کسری بودجه روبروست و خیلی توان حمایت مالی از مردم و بنگاه‌های اقتصادی را ندارد، گفت؟ دولت چه کسری بودجه داشته باشد و چه نداشته باشد باید قوی و مصمم به حمایت از مردم آسیب‌دیده از کرونا بشتابد. پیشنهاد من به دولتمردان این است که اگر با کمبود منابع روبرو هستند حتماً اولویت‌های خود را تغییر دهند، زیرا در این ایام، سلامتی جامعه و به تبع آن کم‌شدن آمار فوتی‌ها و همچنین بهبود معیشت مردم که بتوانند با تمام مشکلات از این دوران گذر کنند یک مطالبه عمومی است.

وی در ادامه عنوان کرد: شاید برخی مدیران پیش از شیوع کرونا برنامه‌ریزی‌های دیگری داشتند، اما حال که این بیماری دغدغه همگان شده باید ادامه برخی سیاست‌ها را متوقف و روی به سیاست‌هایی آورد که مختص این ایام باشد. هشت ماه است که کشور شرایط عادی ندارد و معلوم نیست پایان آن کی باشد، ولی کمک به معیشت مردم و کم‌کردن این بحران کاری است که با خردجمعی امکان تبدیل‌شدن آن به واقعیت وجود دارد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یادآور شد: اینکه مردم به‌حال خود رها شوند و بگوییم هرکس گلیم خود را از آب بکشد، صحیح نیست، زیرا این بحران بسیار خاص و نادر است. اگر بتوان منابعی که قرار بود در جایی دیگر هزینه شود و البته خیلی هم ضروری نیست را به حمایت از کسب و کار‌ها تخصیص داد، حتماً آینده بهتری برای کشور رقم خواهد خورد، در غیراین‌صورت در دوران پساکرونا با کشوری روبرو خواهیم بود که در آن خیلی از افراد ورشکسته شده‌اند و توان ادامه کار را نخواهند داشت.

حسینی در پایان با اشاره به اینکه در این هشت ماه مردم به لحاظ روحی و روانی هم آسیب دیدند، افزود: کمک به بالابردن روحیه مردم در زمان مقابله با ویروس کرونا از برنامه‌هایی است که همگان باید به آن اهتمام ورزند. از این‌رو، چون برخی از مردم دچار اختلالات عصبی و روحی شدند، ضرورت دارد که دولت با تخصیص منابعی، مراکز علمی، دانشگاهی و درمانی را به میدان بیاورد تا آن‌ها بتوانند به‌صورت رایگان در امر بازیابی روح و روان جامعه کمک‌های شایانی را ارائه دهند، زیرا در این ماه‌ها هم وضع درآمد مردم افت کرده است و هم آن‌ها مجبور شدند برای مقابله با این ویروس هزینه‌هایی را هم از جیب بپردازند، پس شایسته نیست که آن‌ها برای درمان روحیه خود هم هزینه پرداخت کنند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازاقتصاد ۲۴، تاریخ انتشار: ۳۰مهر ۱۳۹۹، کد خبر: ۸۲۳۴۵، eghtesaad۲۴.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سجاد
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۱
0
0
مملکت ورشکسته شده است دیگر رضایتی باقی نمی ماند
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۲
0
0
چندین بار خواستن با راه های مختلف به مردم در زمینه کرونا کمک کنن اما انقد مردم رو اذیت کردن که من خیلی هارو میشناسم بیخیالش شدن
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۲
0
0
واقعا همنباید ببینید این نارضایتی الهاست در چهره این مردم نقش بسته و برای مسئولان اهمیتی هم نداره
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۲
0
0
با این اوضاع گرانی کسی که مرغ و گوشت می‌خورده الان حبوبات هم نمی‌تونه بخره باید خوشحال باشه؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین