شعارسال : حسن ظفری ظهر امروز در کارگروه تخصصی توسعه روستایی و عشایری استان همدان با بیان اینکه پنج برنامه بعد از انقلاب تهیه شده است، افزود: در برنامه پنجم توسعه ردپای توسعه روستایی تعریف شده است.
وی با تأکید بر کاهش فاصله طبقاتی شهر و روستا تصریح کرد: معضلاتی که امروزه با آن به عنوان حاشیهنشینی در شهرها مواجه هستیم، آزاردهنده است، با کاهش فاصله طبقاتی، مدیریت نیز راحتتر و کارآمدتر خواهد شود.
مدیرکل بنیاد مسکن استان همدان با بیان اینکه روستاها از فقدان مدیریت واحد رنج میبرند، افزود: پرسشهای ما نیز همواره دستگاهی بوده، در حالی که نگاه فرادستگاهی وجود نداشته که همه اینها را تلفیق کرده و با یک رویکرد واحد آمایشی به آنها نگاه کند.
وی با بیان اینکه شهر و روستا توأم با هم کار کرده و از هم جدا نیستند، افزود: در سطح ملی نیز باید مدیریت واحد مشکلات و معضلات را برطرف کند.
ظفری با تأکید بر تقویت نهادهای محلی مردمنهاد اظهار کرد: با تقویت نهادهای مردمی ـ بومی میتوان امور اجرایی و عملیاتی را پیش برد.
وی استقلال را رکن اساسی واحدهای نهادهای مردمی دانست و گفت: تمام جوامع بشری که به توسعه در ابعاد مختلف دست یافتند، به مشارکت مردمی به صورت صد درصدی توجه کردهاند.
مدیرکل بنیاد مسکن نقلاب اسلامی استان همدان بیان کرد: در توسعه روستا نباید تنها به توسعه اقتصادی نگریست، بلکه به توسعه کالبدی و فرهنگی نیز توجه کرد و فرآیند توسعه باید همه ابعاد را در نظر بگیرد.
*ارتباطات در توسعه روستاها به توسعه یکپارچهای نرسید
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان نیز با بیان اینکه ارتباطات در توسعه روستاها به توسعه یکپارچهای نرسید، گفت: اینکه برنامه جامعی در زمینه ارتباطات روستایی نداریم یا اجرایی نشده است، باید به صورت لایههای استانی، شهرستانی و یا روستایی مورد توجه قرار گیرد.
مجتبی ساکی با بیان اینکه به آینده روستا توجهی نداریم، بیان کرد: نیازسنجی نیز در کارهای ما نبوده است و این در زمینه ارتباطات باید جدی گرفته شود.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته زیرساخت اینترنت پرسرعت در 320 روستا ایجاد شد اما در بیشتر از 100 روستا متقاضی نداشتیم.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از وب سایت فارس نیوز، تاریخ انتشار دوشنبه 18 آبان 1394 ، کد مطلب : 13940818000810: www.farsnews.com