شعار سال: به همت بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر همایش تخصصی بررسی آینده خصوصیسازی با حضور سیدمجید حسینی، فعال رسانهای و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و میثم مهدیار، جامعه شناس برگزار شد.
سیدمجید حسینی، فعال رسانهای و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، در این همایش گفت: واگذاری، خصوصی سازی، آزادسازی و مردمی سازی همگی یک مفهوم و در جهت تقویت طبقه برنده هستند. در این سازوکار چه واگذاری صورت بگیرد و چه صورت نگیرد به نفع طبقه برنده خواهد بود. در ایران و در همه جای دنیا به این روند خصوصی سازی میگویند.
وی با بیان اینکه ما در ایران میدان بازی برای برندهها و یا همان آقازادههایی که با روابط به مواهبی رسیده اند درست کرده ایم، افزود: خصوصی سازی یک رگولیشن برنده است، به هر روی لیبرال میخواهد سر جزئیات بحث کند، ولی ما میگوییم کلیات به نفع اقازادهها است.
حسینی با اشاره به اینکه برخیها برای اینکه آقازادگی را دینی جلوه دهند میگویند، اگر قران ۵۰ درصد با فرعون مخالف است با قارون ۱۰۰ درصد مخالف است، تصریح کرد: یک سناریوی پیش روی خصوصی سازی تدوام آن است که لیبرالها خواهان اصلاح آن هستند و این در حالی است که با ادامه این روند عدهای دیگر از خصوصی سازی آسیب میبینند. یک سناریوی دیگر نیز این است که با آمریکا ببندیم که در این رابطه عربستان پروژه تمام و کمال خصوصی سازی است.
وی با بیان اینکه تنها راه تداوم خصوصی سازی بستن با امریکا است، اضافه کرد: به نظر من خصوصی سازی میدان بی اینده و تنها راه برقراری عدالت برای حل نشدن در سلطه جهانی است.

میثم مهدیار، جامعه شناس نیز در این همایش با تاکید بر اینکه امکان ایجاد بخش خصوصی واقعی با وجود تعارض منافع وجود ندارد، از این رو در کنار خصوصی سازی باید مسئله تعارض منافع حل شود، گفت:
معتقدم به بهانه خصوصی سازی نباید خدمات عمومی از جمله آموزش خصوصی سازی شوند؛ چرا که این مسائل نردبانهای اجتماعی هستند که موجب تحرک اجتماعی طبقات پایین جامعه میشوند.وی با بیان اینکه ما
با خصوصی سازی دست طبقات مرفه جامعه را باز میگذاریم و این در حالی است که ما باید به طبقات پایین اجازه سازمان دهی اجتماعی بدهیم، تصریح کرد: با اعمال شفافیت میتوان از فساد در مسیر واگذاریها جلوگیری کرد؛ البته تمام اقتصاددانان لیبرال و تمام مجالس اصولگرا و اصلاحطلب در این راه شکست خوردند. به هر روی وقتی وزیر و اعضای ارشد ستاد وزارت بهداشت خود در بخش خصوصی فعالیت میکنند نمیتوان انتظار داشت که تحولی رخ بدهد.

مهدیار با اشاره به اینکه مهمترین طرح عدالت سلامت که طرح تحول سلامت بود موجب شد که ۷۰ درصد از منابع طرح به جیب پزشکان ریخته شود، افزود:
از ۱۰۰ خصوصی سازی که از سال ۶۸ انجام شده ۶۰ بنگاه کاملا منحل شده اند درصورتیکه قرار بود به افزایش بهره وری کمک کنند.وی با بیان اینکه خطر جدی آینده اجتماعی ایران گسترش اقتصاد پلتفرمی است که این روزها بسیار شایع شده و دولت هم به آن افتخار میکند، اظهار داشت:
در اسنپ و دیجی کالا به عنوان نمونهای از اقتصاد پلتفرمی نیروی کار استثمار وحشتناکی را تجربه میکند به گونهای که راننده اسنپ نه بیمه دارد نه حق خانوار و از طرفی از سوی دولت هم هیچ نظارتی وجود ندارد.مهدیار بیان کرد: برای بهبود وضعیت باید تشکلها و سندیکاهای کارگری را آزادتر بگذاریم و این در حالی است که
دو تشکل کارگری خانه کارگر و شورای اسلامی کار که امروز وجود دارند در واقع نماینده کارفرما هستند.شعار سال؛ با اندکی تلخیص و اضافات خبرگزاری دانشجو، تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹، کد خبر: ۹۱۸۰۷۹، www.snn.ir