پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۶۴۵۲۷
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۹
در خبر‌ها آمده است که برخی از شهروندان متاسفانه در اقدامی ابلهانه اقدام به زدن بنزین و ترک جایگاه بدون پرداخت وجه بنزین تحویلی می‌کنند. آمده است که پول این شیوه بنزین دزدی باید از جیب کارگران جایگاه پرداخت شود. پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، ضمن تقبیح عمل ابلهانه برخی از متخلفین (بدلیل دوربین‌های جایگاه‌های سوخت و امکان پیگیری فوری قانونی و قضایی مورد سرقت و پتانسیل تشکیل پرونده بابت سرقت برای متخلفین)، معتقد است که بنزین دزدی از هر نوع که باشد بد است، حتی اگر توسط برخی از جایگاه داران از خودروی شهروندان در قالب کم فروشی دزدیده شود. اگر فرار کردن راننده برای شما دردآور است، دزدی از باک خودروی ما هم برایمان دردآور است. ضمن پیگیری مشکلات جایگاه داران و اطلاع رسانی به افکار عمومی و حساس سازی مدیران مرتبط، پیگیر کم فروشی‌های برخی از جایگاه داران بوده و هستیم.

شعار سال: هنوز مدت زیادی از انتشار خبر متواری شدن رانندگان از پمپ‌بنزین و سوخت‌دزدی نگذشته بود که کارگران جایگاه‌ها به تجارت‌نیوز گفتند در صورتی که جایگاه مورد دستبرد قرار بگیرد، ناچارند آنها خسارت بنزین را بپردازند.

  چند روز پیش عکسی در فضای مجازی منتشر شد که به رانندگان هشدار می‌داد بدون پرداخت پول بنزین، متواری نشوند.
 
همایون صالحی، رییس کانون صنفی جایگاه‌داران سوخت کشور که این خبر را تایید کرد به تجارت‌نیوز گفته بود تقریبا اغلب جایگاه‌ها چنین تجربه‌ای دارند.
 
اما اگر راننده‌ای پول بنزین را پرداخت نکند و متواری شود، چه اتفاقی می‌افتد؟
 
بنا بر ادعای تعدادی از کارگران جایگاه‌ها اگر کسی بدون پرداخت پول از جایگاه متواری شود، کارگر اپراتور جایگاه ناچار است میزان خسارت وارد شده را به رئیس آن جایگاه پرداخت کند.
 
البته به گفته صالحی، فرآیند و بوروکراسی پیگیری خسارت وارد شده چنان طولانی است که جایگاه‌داران اغلب ترجیح می‌دهند قید شکایت کردن را بزنند.
 
یکی از مخاطبان تجارت‌نیوز می‌گوید: «به خاطر اینکه اون اپراتور بدبختی که پای پمپ می‌ایسته باید از جیب خودش پول پمپ رو تسویه کنه! مثل من بدبخت که یک شب ۷۰۰ هزار تومان تو شلوغی از جیبم دادم به رئیس جایگاه، چون مشتری بنزین زده بود و رفته بود بدون تسویه!»
 
با این حال به نظر می‌رسد بنزین دزدی از جایگاه‌ها، اتفاق جدیدی نیست. یکی دیگر از مخاطبان می‌گوید که بنزین دزدی در دوران کرونا بیشتر شده و دلیل آن هم این است که رانندگان سوخت‌گیری را بر عهده کارگران می‌گذارند و پس از اتمام آن، متواری می‌شوند.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری تجارت نیوز ، تاریخ انتشار:   15آبان1400، کدخبر:594444 ،www.tejaratnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین