پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۶۳۸۷
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۰۵:۵۷

انتصاب «سیدجواد حسینی» به عنوان سرپرست سازمان بهزیستی کشور + حاشیه ها

طی حکمی از سوی «احمدمیدری» وزیرتعاون، کارورفاه اجتماعی، «سیدجواد حسینی» به عنوان سرپرست سازمان بهزیستی کشور منصوب شد. تجارب سیدجواد حسینی در مباحث مرتبط با آموزش کودکان استثنایی ،کمک کار مناسبی در راهبری مطلوبتر سازمان است، اما کم اطلاعی نامبرده درخصوص چند حوزه توانبخشی،اورژانس اجتماعی، مشارکت های مردمی ، زنان سرپرست خانوار ، آسیب های اجتماعی ،مراکز بهزیستی، خیریه ها و ..... ، مسلما نامبرده را دچار چالش خواهد نمود. همچنین بر اساس اخبار دریافتی، انتقادات زیادی بر عملکرد کارگروه سه نفره بررسی رزومه های نامزدهای ریاست سازمان ، وارد شده است ( انوشیروان محسنی بندپی ، میرطاهر موسوی ، ارغوان فرزین معتمد ،به‌علاوه‌ افرادِ فوق، شنیده‌ها نشان می‌دهد “یوسف اصلانی”، مدیرعاملِ خیریه‌“بهشت امام رضا (ع)” و “علیرضا آتشک”، مدیرعامل خیریه‌ “رعد الغدیر” نیز در تعیین رئیس این سازمان احتمالا موثر بودند). پایگاه تحلیلی خبری شعار سال ، این انتصاب را خدمت دکتر حسینی تبریک عرض نموده و آرزوی موفقیت نامبرده و توفیق روزافزون در خدمات رسانی کارامد را دارد.

شعارسال: «سیدجواد حسینی» با حکم وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان سرپرست سازمان بهزیستی کشور منصوب شد. پیش از این علی محمد قادری رئیس سازمان بهزیستی کشور بود که «احمدمیدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز چهارشنبه در حکمی «سیدجواد حسینی» به عنوان سرپرست سازمان بهزیستی کشور منصوب شد.

سیدجواد حسینی متولد ۱۳۴۶ و دارای مدرک دکترای جامعه شناسی است و سوابقی، چون سرپرست وزارت آموزش و پرورش، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان، فرماندار شهر مشهد، مدیرکل آموزش پرورش خراسان، معاون سیاسی، اجتماعی و قائم مقام استانداری خراسان رضوی، مشاور عالی استاندار خراسان رضوی، معاون گردشگری و زیارت استانداری خراسان رضوی، ریاست ۱۰ دبیرخانه کشوری در حوزه مختلف آموزش وپرورش، نماینده سبزوار در دوره اول شورای شهر سبزوار، معاون فرماندار سبزوار، سرپرست فرمانداری سبزوار و معاون فرماندار مشهد را برعهده داشته است.

بر اساس مطالب منعکس شده (نیازمند راست آزمایی) تالیف هیجده جلد کتاب در قلمرو‌های آسیب‌های اجتماعی و تربیتی، انتشار۴٣ مقاله در مجلات علمی و آموزشی معتبر داخلی و خارجی، ۱۱ مقاله در ژورنال‌های خارجی و ۶۳ پژوهش علمی در سطح استانی و ملی در کارنامه وی دیده می‌شود. کسب عنوان پژوهشگر برتر ۳ سال متوالی در سال ۱۳٩٢، ۱۳۹۱، ١٣٩٠ دانشگاه فرهنگیان کشور، نویسنده‌ی برتر علوم اجتماعی سال ۱۳۹۰، عضو انجمن جامعه شناسان و مددکاران اجتماعی ایران، عضویت علمی دانشگاه فرهنگیان مشهد گروه جامعه شناسی، عضو پیشین شورای عالی انقلاب فرهنکی، نایب رییس سابق شورای عالی آموزش وپرورش کشور، دبیر پیشین شورای آموزش و پرورش استثنایی کشور، رییس سابق شورای ساماندهی و کنترل آسیب‌های اجتماعی خراسان، رییس پیشین طرح مانا اشتغال زایی برای اقشار آسیب پذیر و معلولین، عضو شورای هماهنگی مراکز شبه خانواده استان خراسان، عضو انجمن علمی حقوق کودک، عضو انجمن جامعه شناسان ایران، عضو انجمن مددکاران اجتماعی ایران، رییس کمیسیون مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها اتاق بازرگانی خراسان، رییس شورای رصد و کاربست مطالعات ملی وبین المللی در حوزه کودکان دارای معلولیت در سطح کشور، رییس کشوری شورای نهضت مشارکتی توان افزایی برای کودکان دارای معلولیت و رییس طرح سراسری سنجش سلامت جسمانی وامادگی تحصیلی دانش اموزان در سوابق پژوهشی و اجرایی حسینی دیده می‌شود (موارد برای ممانعت از غلو، نیازمند راست آزمایی است).

انتصاب «سیدجواد حسینی» به عنوان سرپرست سازمان بهزیستی کشور + حاشیه ها

لازم به توضیح است که در تاریخ ۱۵ شهریور ۱۴۰۳، فراخوانی با عنوان "انتخاب رئیس سازمان بهزیستی کشور" برای تعیین ریاست جدید این سازمان در دولت چهاردهم اعلام شد. در این فراخوان، ۲۶۶ نفر سوابق خود را تا ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ ارسال کردند که از میان آنها، ۲۸ نفر شرایط عمومی را احراز کردند و به مرحله دوم راه یافتند. پس از بررسی‌های اولیه، ۱۳ نفر برای انجام مصاحبه‌های تخصصی انتخاب شدند، اما برخی از مدیران اسبق و فعلی سازمان بهزیستی در این مرحله به مصاحبه نهایی دعوت نشدند، موضوعی که موجب بروز حواشی و انتقادات گسترده‌ای شد.

فضل الله رنجیر؛ عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت انتخاب رئیس سازمان بهزیستی از درون این نهاد اظهار کرد: رئیس سازمان بهزیستی کشور باید فردی باتقوا، صبور و آشنا به وظایف و شرایط دشوار کاری این مجموعه باشد. کار در بهزیستی نیازمند فردی است که درد و رنج معلولان، زنان سرپرست خانوار و خانواده‌های بی‌بضاعت را درک کند و تخصص و تجربه لازم را در این حوزه داشته باشد. رئیس بهزیستی باید توانایی هماهنگی بین نهاد‌های هم‌تراز مانند کمیته امداد، تأمین اجتماعی و سایر نهاد‌های ذی‌ربط را داشته باشد تا بتواند خدمات بهتری به جامعه هدف ارائه دهد همچنین هیچ نوع نگاه جناحی و سیاسی نباید در سازمان بهزیستی وجود داشته باشد، زیرا این سازمان نیازمند مشارکت همگانی برای حل مشکلات است. برخی منتقدین، رنجبر را متهم به حمایت از یکی از نامزد‌های خاص (روسای پیشین سازمان) می‌کنند.

رحمت الله نوروزی، نایب رئیس دوم کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی نیز با تأکید بر این که سیاست‌کاری در سازمان بهزیستی جواب نمی‌دهد، گفت: بهزیستی یک تشکیلات سیاسی نیست، بلکه مجموعه‌ای است که باید به جامعه عظیم معلولان و نیازمندان خدمت‌رسانی کند. رئیس این سازمان باید فردی کاربلد و آشنا به مأموریت‌ها و ساختار این مجموعه باشد. وی همچنین به نقش برجسته این سازمان در ارائه خدمات به معلولان اشاره و تصریح کرد: بهزیستی یک مجموعه عظیم است که مقام معظم رهبری و حضرت امام خمینی (ره) همواره بر اهمیت آن تأکید داشته‌اند. انتخاب رئیس این سازمان باید با دقت و حساسیت انجام شود، چرا که جامعه هدف آن شامل گروه‌های مختلفی از معلولان جسمی، ذهنی، نابینایان، ناشنوایان و زنان سرپرست خانوار است.

در مجموع این انتخاب، همچون موارد مشابه در انتصاب رئیس سازمان بهزیستی کشور، در سنوات گذشته، با حاشیه‌هایی همراه بوده است. بسیاری از کارشناسان و نمایندگان مجلس انتظار داشتند که رئیس سازمان بهزیستی از میان مدیران باسابقه و آشنا به مسائل و چالش‌های این سازمان انتخاب شود.
سازمان بهزیستی کشور یک نهاد دولتی زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است که خدماتی را به افراد نیازمند جامعه ارائه می‌دهد. بنیانگذاران این نهاد محمدعلی فیاض‌بخش و سید محمدباقر حسینی لواسانی می‌باشند. روسای قبلی این سازمان عبارت بودند از: محمدعلی فیاض‌بخش، موسس و اولین رییس سازمان بهزیستی، محمود روحانی و ابوالفضل اجاره‌دار، جواد اژه‌ای، محمد یاری‌گر روش، محمدرضا محمدی و سیدمحمد جزایری، غلامرضا انصاری، محمدرضا راه چمنی، ابوالحسن فقیه، احمد اسفندیاری، همایون هاشمی، انوشیروان محسنی بندپی، وحید قبادی دانا، محمد قادری. پایگاه تحلیلی خبری شعار سال از خوانندگان محترم درخواست می‌کند که اقدام به بررسی سوابق و عملکرد روسای پیشین این سازمان نمایند و ملاحظه کنند که بغیر از چند نفر، مابقی چه شایستگی و صلاحیتی در عهده داری ریاست بر این سازمان حمایتی داشته اند؟ چرا بهزیستی باید دارای آلودگی سیاسی شدید در انتصابات باشد؟ منافع پشت پرده در این سازمان حمایتی کدامند؟

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، برگرفته از منابع گوناگون

خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین