پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۶۸۹۳
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۳
بعضی از افراد به آیة الله سیستانی (مدّ ظله) نسبت داده‌اند که ایشان در دوران کنونی ادامه تحصیلات دانشگاهی را برای جوانان مستعد بر پیوستن آنان به حوزه‌های علمیة و‌ ورود در سلک روحانیت ترجیح می‌‌دهند و از این جهت بعضی از خانواده‌ها از ورود فرزندان شان به حوزه ممانعت نموده‌اند. آیا نسبت یاد شده صحیح است؟ در پاسخ بیان شده که ، صحت ندارد، معظم له هیچگاه توصیه کلی در این زمینه ننموده‌اند. البته معمولاً سفارش می‌‌کنند کسانی رشته حوزوی را انتخاب کنند که آمادگی و استعداد رسیدن به درجات شایسته علمی را دارا باشند، و با تزکیه نفس و تقید به آموزه‌های ائمه اطهار (علیهم السلام) در گفتار و کردار بتوانند . لازم به توضیح است که در سنوات قبل عموما سه گروه و خانواده های بشدت مقید به حوزه دین مبین اسلام ، خانواده های ساکن در مناطق محروم و دارای شرایط نامناسب اقتصادی، و بعضا دانش آموزان بازمانده از تحصیل رسمی یا آکادمیک، بیشترین ورودی های حوزه را تشکیل می دادند. بر این سااس بنظر می رسد که تاکید آیت الله سیستانی ورود افراد مستعد دارای توان تزکیه نفس بالا برای تحول آفرینی در حوزه دینی ، قرار دارد.

شعارسال: حضرت آیت الله سیستانی سفارش می‌کنند، کسانی طلبه شوند که با استعداد و اهل تزکیه بوده و هیچگاه انتساب به روحانیت را وسیله‌ای برای کسب دنیا قرار ندهند.

کسانی طلبه شوند که اهل تزکیه نفس و استعداد باشند

در پرسش و پاسخی در باره دیدگاه حضرت آیت الله سیستانی مبنی بر این که چه کسانی طلبه شوند آمده است:

بعضی به آیة الله سیستانی (مدّ ظله) نسبت داده‌اند که ایشان در دوران کنونی ادامه تحصیلات دانشگاهی را برای جوانان مستعد بر پیوستن آنان به حوزه‌های علمیة و ورود در سلک روحانیت ترجیح می‌دهند، و از این جهت بعضی از خانواده‌ها از ورود فرزندانشان به حوزه ممانعت نموده‌اند. آیا نسبت یاد شده صحیح است؟

پاسخ: صحت ندارد، معظم له هیچگاه توصیه کلی در این زمینه ننموده‌اند. البته معمولاً سفارش می‌کنند کسانی رشته حوزوی را انتخاب کنند که آمادگی و استعداد رسیدن به درجات شایسته علمی را دارا باشند، و با تزکیه نفس و تقید به آموزه‌های ائمه اطهار (علیهم السلام) در گفتار و کردار بتوانند عنصر مفیدی در تثبیت مردم بر عقائد حقه و التزام عملی آنان به شریعت مقدسه بوده، و هیچگاه انتساب به روحانیت را وسیله‌ای برای کسب دنیا قرار ندهند.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از شفقنا، تاریخ انتشار: 5آذر1403، کدخبر:1928755، fa.shafaqna.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین