یاشار سلطانی نوشت که بخاطر انتشار این قرارداد؛ زاکانی از من به اتهام" نشر اکاذیب"، "انتشار اسناد محرمانه" و "تبلیغ علیه نظام" شکایت کرد و در زندان بازجویی شدم. بازپرس از شهرداری پرسیده بود بر اساس کدام قانون ادعا میکنید شهرداری بخشی از نظام است، اما شهرداری سکوت کرد و پاسخی نداد. هرچند در بازپرسی و نهایتا دادگاه تبرئه شدم اما چیزی از وقاحت نجومی این قوم کم نمیکند. مطالعه شکوائیه نشان می دهد که شاکیان این پرونده گویا بانک شهر و شهرداری تهران بوده اند.لازم به توضیح است که در محدوده زمانی انعقاد قرارداد شهرداری و بانک شهر با طرف چینی، بنا بر یک دعوت خاص برای جلسه، نماینده پایگاه تحلیلی خبری شعار سال در روابط عمومی بانک شهر حضور داشتند و درباره عواقب این قرارداد ، محرمانه کردن آن و دستاوردهای آن، هشدار داده بودند. نشون به اون نشون که درباره انتصاب یکی از بستگان مدیرعامل هم صحبت شد.
شعارسال: یاشار سلطانی، خبرنگار ضد فساد که برای اولین بار جزئیاتی تکان دهنده قرارداد خرید اتوبوس برقی از چین توسط شهرداری تهران را افشا کرد و با شکایت شهرداری مواجه و سرانجام تبرئه شد، با انتشار تصویری از حکم تبرئه اش نوشت:

بخاطر انتشار این قرارداد زاکانی از من اتهام "انتشار اسناد محرمانه" و "تبلیغ علیه نظام" شکایت کرد و در زندان بازجویی شدم. بازپرس از شهرداری پرسیده بود بر اساس کدام قانون ادعا میکنید شهرداری بخشی از نظام است، اما شهرداری سکوت کرد و پاسخی نداد.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از عصرایران، تاریخ انتشار: 7اسفند1403، کدخبر:1040442، www.asriran.com