پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 12
کد خبر: ۳۹۷۹۶۶
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۴
واردات کالاهای اساسی ،کشاورزی و دارو، با ارز حمایتی، یکی از شیرین ترین واردات پرمتقاضی در کشور است . چرا که کمتر کسی روی کیفیت کالاهای وارداتی و قیمت واقعی کالا برای ممانعت از تقلب و بیش اظهاری، نظارت تخصصی می کند. چرا گوشت گوسفند تنظیم بازاری ناپز است ؟ چرا در برخی از منابع اداعا شده که داروها با قیمتی صدها برابر بیش از قیمت خرید در گذشته وارد کشور شده است؟ چرا گلایه های عدیده از کیفیت مواد اولیه ساخت دارو و همچنین کیفیت برخی از داروهای وارداتی و ساخته شده در کشور وجود دارد؟ چرا انبارهای نهاده های دامی و کالاهای اساسی ما ،وقت و بی وقت خبرساز می شوند؟

شعارسال: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه، چهار میلیارد و ۵۱۵ میلیون دلار از سوی بانک مرکزی برای واردات کالای اساسی و دارو، صنایع و نیاز‌های خدماتی تامین ارز شده است.

واردات ۱.۵ میلیارد دلار کالای اساسی، کشاورزی و دارو به کشور از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه + چه کسی بر کیفیت کالاهای وارد شده و ممانعت از بیش اظهاری نظارت می کند؟ واقعا هیچ کس ؟!

دو میلیارد و ۸۵۷ میلیون دلار از ارز تامین شده به گروه تجاری و بازرگانی تخصیص داده شده است. صنایع «حمل و نقل خودرو»، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» و «ماشین آلات و تجهیزات تولید» به ترتیب بیشترین سهم از ارز واردات صنایع را داشته‌اند.

طبق اعلام مرکز مبادله ارز و طلا، واردات کالا‌های اساسی و دارو نیز یک میلیارد و ۵۲۸ میلیون دلار ارز را به خود اختصاص داده است.

یک میلیارد و ۳۱۸ میلیون دلار از این گروه به کالا‌های اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی و ۲۱۰ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

این گزارش حاکی است، ۱۳۰ میلیون دلار نیز به تقاضای خدماتی تخصیص داده شده است.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از فرارو، تاریخ انتشار: 15اردیبهشت1404، کدخبر:862035، fararu.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین