با توجه به اینکه اهتمام به تولید محصولات استراتژیک در این شهرستان جزو اؤلویتهای اصلی جهادکشاورزی طارم است در همین راستا اقداماتی از قبیل برگزاری کلاسهای آموزشی و آشنایی کشاورزان در این باره نحوه استفاده از انواع کودهای زیستی برای تولید این محصول انجام شده است.
گفتنی است شهرستان طارم هر ساله علاوه بر تولید محصول کرفس، محصولات کشاورزی زیادی را به سایر استانها و حتی سایر کشورهای همسایه صادر میکند.
با توجه به اینکه فصل برداشت محصول کرفس در شهرستان طارم آغاز شده است گفتنی است این محصول در اوایل فصل پاییز توسط کشاورزان این منطقه کاشته شده و در فصل بهار برداشت و علاوه بر مصرف شهرستان به شهرهای دیگر هم صادر می شود.
مجتبی اسکندری در گفت و گو با خبرنگار برگ زیتون، با اشاره به آغاز عملیات برداشت محصول کرفس در شهرستان طارم گفت: با توجه به سطح زیرکشت ۱۳۰ هکتاری این محصول در سال جاری، پیش بینی می شود که از این سطح، به میزان۷ هزار و ۸۰۰ تن محصول برداشت شود.
وی با اشاره به ارقام مورد کشت این محصول در شهرستان طارم به ارقام کالیفرنی و فریموس اشاره کرد و افزود: تعداد ۱۱۵ نفر بهره بردار مشغول کشت و کار محصول کرفس بوده و از این طریق کسب درآمد می نمایند.
مدیر اداره جهادکشاورزی شهرستان طارم گفت: پیش بینی می شود میزان درآمد حاصله از این میزان تولید به ۴۶٫۸ میلیارد ریال برسد گفتنی است محصول تولیدی شهرستان علاوه بر تأمین نیاز استان به سایر استان ها و همچنین به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود.
اسکندری اظهار داشت: از جمله اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان طارم در خصوص محصول کرفس، اجرای برنامه های آموزشی، بازدید ها و ارائه توصیه های فنی،تأمین نهاده های مورد نیاز و نشاء سالم توسط شرکتهای خدمات کشاورزی است.
با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری زیتون، تاریخ انتشار: 15 فروردین 1396، کدخبر: 17244، www.bargezeytoon.ir