شعار سال: رئیس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه استان تهران در خصوص فعالیت های مزون ها در تهران گفت: ما اصولا مجوزی به نام مزون صادر نمی کنیم و چنین واژه ای برای ما معنی ندارد در واقع این یک نوع بازاریابی و بازی به کلمات است که از مردم پول بیشتری گرفته شود.
وی افزود: واحدهایی که در شمال تهران به اسم مزون فعالیت می کنند اصلا مجوزی از این اتحادیه ندارند و زیر زمینی فعالیت می کنند به طوریکه در جلوی درب آن ها دوربین نصب شده و پس از شناسایی مشتری درب را برای آن ها باز می کنند.
طهماسبی تصریح کرد: اکثرا همین مزون ها هستند که شوی لباس اعم از مردانه و زنانه برگزار می کنند ما نیز حق ورود به این جور مکان ها را نداریم و برخورد با آنها به عهده سایر نهادها است اما مسلما هیچ واحد مجوز داری از سوی اتحادیه این تخلفات را مرتکب نمی شود
رئیس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه استان تهران در خصوص آخرین وضعیت اعضای این صنف گفت: اتحادیه ما با داشتن دو هزار و 800 عضو یکی از بزرگترین اتحادیه های کشور است که متاسفانه به دلیل رکود در سال های اخیر تعداد افرادی که شغل خود را تغییر یا کلا کسب خود را تعطیل می کنند زیاد شده است.
حبیب طهماسبی نیک ادامه داد: میزان فعالیت ما نسبت به سال گذشته بیش از 20 درصد کاهش داشته که مهمترین علت آن پایین آمدن قدرت خرید مردم و قاچاق است البته این وضعیت شامل تمام اصناف و تولیدکنندگان می شود، این درحالیست که کیفیت و قیمت کارهای ایرانی نسبت به تمامی کشورها به غیر از چین بالاتر است.
وی افزود:اگر وضعیت به همین منوال ادامه پیدا کند و تغییری در بازار حس نشود آینده خوبی برای این صنف نمی توان متصور بود.
طهماسبی نیک در خصوص میزان شکایات واصله به این اتحادیه گفت: شکایاتی که از طرف مشتری به اتحادیه می شود خیلی کم است و نود درصد آن ها نیز شکایت از واحدهایی هستند که پروانه کسب ندارند.
وی افزود: بیشتر شکایات در مورد کیفیت پایین کار و عدم تطابق مدل است در صورتیکه ما از واحد های خودمان هر چند ماه امتحان های مختلف از قبیل دوخت،برش و طراحی می گیریم تا از لحاظ حرفه ای مشکلی به وجود نیاید.
با اندکی اضافات و تلخیص، برگرفته از خبرگزاری ایلنا، تاریخ انتشار 07 مهر 1396، کد مطلب: 540293: www.ilna.ir