پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۰۲۷۱
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۱
نگاهی کوتاه به آمار و ارقام و درصد تایید و یا رد صلاحیت شدگان از سوژه هایی است که برای همه میتواند جالب باشد. در این مطلب نگاهی به آمار و ارقام مدعیان بهارستان در شهرستان آستانه اشرفیه می اندازیم.

شعارسال: روزهای داغ انتخابات و حال هوا خاصش در حال نزدیک شدن است و کم کم تنور ها داغ تر خواهد. نگاهی کوتاه به گذشته حکایت از آن دارد که استان گیلان همیشه در فضای انتخاباتی شوری مضاعف دارد و شاید بتوان گفت که حوزه های انتخابیه گیلان از پیچیده ترین حوزه های انتخابیه کشور است.

نگاهی کوتاه به آمار و ارقام و درصد تایید و یا رد صلاحیت شدگان از سوژه هایی است که برای همه میتواند جالب باشد. در ادامه نگاهی به آمار و ارقام مدعیان بهارستان در شهرستان آستانه اشرفیه می اندازیم:

در حوزه انتخابیه آستانه ۲۵ نفر برای نمایندگی مجلس ثبت نام کردند که از این تعداد ۰ نفر ( ۰ درصد ) توسط هیات های اجرایی و ۱۲ نفر ( ۴۸ درصد ) توسط هیات نظارت بر انتخابات شورای نگهبان در گیلان رد صلاحیت شده و یا صلاحیت آن ها احراز نشده است. گفتنی است ۰ نفر ( ۰ درصد ) از نامزهای ثبت نام کرده نیز از شرکت در انتخابات مجلس ۹۴ انصراف داده اند. تعداد افراد تایید صلاحیت شده در آستانه ۱۳ نفر ( ۵۲ درصد ) می باشد.

در ادامه لیست نامزدهای شهرستان آستانه اشرفیه که توسط هیات های اجرایی و نظارت تایید صلاحیت شده اند را در ادامه می خوانیم.

البته این لیست با افزوده شدن افرادی که پس از اعتراض تایید صلاحیتشان را دریافت میکنند کامل تر می گردد.

همچنین می توانند اطلاعات دقیق درباره نامزدهای سایر شهرستانهای استان گیلان را در (مدعیان بهارستان) بخوانید.

۱.محمد حسین قربانی دارای مدرک دکتری دندانپزشکی که در سابقه اجرایی اش مشاوری استاندار به چشم می خورد و حال حاضر نماینده فعلی مردم آستانه در مجلس شورای اسلامی می باشد. وی همچنین سابقه کاندیداتوری در دوره های هشتم و نهم انتخابات مجلس را داراست.

۲.رضا دوست جلالی دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت که بازنشسته سپاه بوده و در سوابق اجرایی اش فرماندهی سپاه رودسر و پست فرمانداری رودسر به چشم می خورد. وی تاکنون سابقه نمایندگی و کاندیداتوری در انتخابات مجلس شورای اسلامی را نداشته است.

۳.سید مهدی صادق دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی صنایع که در حال حاضر مشغول به کار در شرکت خصوصی فنی و مهندسی به عنوان مدیر عامل بوده و در سوابق اجرایی اش مدیر عاملی شرکت خصوصی پارس به چشم می خورد. وی سابقه نمایندگی در دوره هشتم مجلس را داشته و همچنین سابقه کاندیداتوری در دوره های هفتم، هشتم و نهم انتخابات مجلس را داراست.

۴.محمد علی رمضانی دارای مدرک کارشناسی ارشد تاریخ که بازنشسته سپاه بوده و در سابقه اجرایی اش مدیر کلی تعاون گیلان به چشم می خورد. وی سابقه نمایندگی نداشته و تنها سابقه کاندیداتوری اش در دوره نهم انتخابات مجلس است.

۵.فاروق نصر جلالی(هنوز اطلاعات دقیقی از ایشان در دسترس نیست)

۶.ریحانه احمدی دهکا(هنوز اطلاعات دقیقی از ایشان در دسترس نیست)

۷.محمد علی ثابتی امیرهنده(هنوز اطلاعات دقیقی از ایشان در دسترس نیست)

۸.عیسی حسن‌پور گیلده دارای مدرک کارشناسی ارشد ادبیات فارسی بوده و سابقه تدریس را داراست .

۹.مرتضی رحیمی نژاد دهکا(هنوز اطلاعات دقیقی از ایشان در دسترس نیست)

۱۰.ابراهیم رعنای رهبرخواه(هنوز اطلاعات دقیقی از ایشان در دسترس نیست)

۱۱.اسماعیل رهپیمای گوهردانی(هنوز اطلاعات دقیقی از ایشان در دسترس نیست)

۱۲.اسماعیل لطف‌پور(هنوز اطلاعات دقیقی از ایشان در دسترس نیست)

۱۳.محمد شعبانی لسکوکلایه(هنوز اطلاعات دقیقی از ایشان در دسترس نیست)

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری 8 دی، تاریخ انتشار خبر 29 دی 1394، کدمطلب: 113061، www.8deynews.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین