پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 28
کد خبر: ۱۰۷۳۲۸
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۷
سرپرست دفتر آموزش و پرورش عشایر کشور گفت: به کار گیری ۱۵ هزار معلم برای آموزش ۱۸۲ هزار دانش آموز عشایر غیر منطقی است و این امر پرداخت سرانه وزارت آموزش و پرورش را دچار مشکل کرده است.

شعارسال: محمدرضا سیفی گفت: بعد از اتمام دوره ابتدایی بسیاری از دانش آموزان عشایر در مدارس شبانه روزی به ادامه تحصیل مشغول می‌شوند؛ بنابراین آموزش در بین عشایر از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده و به نوعی با فرهنگ آن‌ها گره خورده است.

سرپرست دفتر آموزش و پرورش عشایر کشور خاطر نشان کرد: ۱۸۲ هزار دانش آموز عشایر از ۷ استان خراسان رضوی، خراسان جنوبی، آذربایجان غربی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه و گلستان مشغول به تحصیل هستند که ۶۳ هزار و ۵۲۷ نفر آن‌ها را فرزندان اهل تسنن تشکیل می‌دهند.

وی عنوان کرد: به علت کوچ نشینی و عدم سکونت برخی از عشایر در یک منطقه، تعداد دانش آموزان حاضر در کلاس درس بسیار کم، و این امر منجر به فعالیت ۱۵ هزار معلم برای آموزش در مناطق عشایرنشین شده است در حالی که به کارگیری این تعداد از کادر آموزشی، پرداخت سرانه را دچار مشکل کرده و تشکیل کلاس‌های دونفره و به کارگیری این تعداد معلم غیر منطقی است.

سیفی اذعان داشت: وزارت آموزش و پرورش در نظر دارد به منظور کاهش مشکلات در آموزش دانش آموزان عشایر، از سال اینده طرح ۶۲۰ سرباز معلم را حذف کرده و بومیان عشایرنشین را به کار گیرد.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری میزان ، تاریخ انتشار: 10 بهمن 1396 ، کدخبر: 391546 ، www.mizanonline.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین