پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۵۱۷۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۰
برخی کشاورزان مسیرهایی ایجاد کرده‌اند که آب مازاد کشاورزی در ساعات مختلف به دریاچه منتقل شود.

شعارسال: برخی کشاورزان مسیرهایی ایجاد کرده‌اند که آب مازاد کشاورزی در ساعات مختلف به دریاچه منتقل شود.

دبیر خانه کشاورز شهرستان اصفهان گفت: امروز اصفهان تشنه است و زمین های کشاورزی شرق اصفهان به منشا ریزگردها تبدیل شده است.

حسینعلی میراحمدی ، در خصوص اعتراضات روزهای اخیر کشاورزان، اظهار کرد: طی چند روز گذشته کشاورزان شرق اصفهان مقابل شرکت آب منطقه ای و فرمانداری اصفهان در اعتراض به عدم تحویل حق‌آبه های خود تجمع کرده اند.

وی با اشاره به تجمعات کشاورزان افزود: کشاورزان حوضه زاینده رود در شرق اصفهان بیش از دو هزار تراکتور خود را به کنار جاده ها آورده اند، لذا ضروری است که برای این اعتراضات تدبیری اندیشیده شود.

میراحمدی با تاکید بر اینکه می دانیم که آب نیست، ولی کشاورزان به غیر از کشاورزی منبع درآمدی ندارد، گفت: باید دید طی چند سال گذشته دولت برای بهبود معیشت کشاورزان چه اقداماتی را انجام داده است.

وی اظهار کرد: کشاورزی اکنون در آستانه نوروز، 100 هزار تومان برای معیشت خود می خواهد، اما باید توجه داشت که هزینه یک جفت کفش از 80 هزار تومان کمتر نیست و متاسفانه بخش دولتی هنوز به این امر واقف نیستند.

دبیر خانه کشاورز شهرستان اصفهان در خصوص اینکه «مسئولان و مدیران استان در واکنش به اعتراضات کشاورزان چه اقداماتی انجام داده اند؟»، گفت: در چند روز گذشته جلسه ای در این خصوص در فرمانداری اصفهان برگزار شد، البته آقای مهرعلیزاده برای پیگیری و حل مشکلات کشاورزان به تهران رفته تا بودجه و اعتباری دریافت کند، اما باید دید تا چه میزان دولت می تواند کمک کند؟

وی با بیان اینکه حدود یک میلیون کشاورز و یا 350 خانواده کشاورز در شهرستان اصفهان از کشاورزی ارتزاق می کنند، گفت: در حال حاضر به دلیل نبود آب جهت کشت، کشاورزان پولی برای ارتزاق ندارند. در این شرایط بانک ها، چک های کشاورزان را برگشت زده و حتی عنوان کرده که حکم جلب کشاورزان را گرفته است.

میراحمدی در خصوص انتقال آب زاینده رود به یزد، اظهار کرد: در حال حاضر حدود 90 میلیون مترمکعب آب از زاینده رود به یزد منتقل می شود در حالی که قرار بود بعد از ابتدا تونل سوم کوهرنگ و سد به بهرهبرداری برسد و از مازاد آب زاینده رود، آب به یزد انتقال یابد، با این وجود، انتقال آب به یزد 15 سال زودتر انجام شده و هنوز این طرح به بهره برداری نرسیده است.

دبیر خانه کشاورز شهرستان اصفهان با بیان اینکه کشاورزان به سوء مدیریت دولت در طرح های انتقال آب گلایه دارند، گفت: در نخستین گام دولت می تواند وام های کشاورزان را ببخشد و این کار دیگر نیازی به دعای باران، سدسازی، آب و ... ندارد.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: 19 اسفند 1396، کدخبر: 96121910163، www.isna.ir

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۵
0
0
اصفهان با توجه به اینکه یکی از استان هاییه که زمینه های گردشگری زیادی داره حیفه که بحاطر الودگی هوا این ظرفیت ازش گرفته بشه
ا.ف75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین