پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۷۷۷
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۷
آیت‌الله ناصر مکارم‌شیرازی با بیان اینکه «مجلس آینده تأثیرگذار، توانمند و متوازن و متعلق به همه جناح‌ها خواهد بود»، گفت: امیدواریم نمایندگان به قول‌هایی که به مردم داده‌اند جامه عمل بپوشانند.

شعارسال: این مرجع تقلید در درس خارج خود در مسجد اعظم قم اظهار کرد: انتخابات با استقبال پرشور مردم و نظم و آرامش کامل پایان یافت و ملت از این آزمون تاریخی سربلند بیرون آمدند، اکنون نوبت تلاش برای حل مشکلات است.

وی برای حفظ این نعمت رعایت اموری را لازم دانست و گفت: نتیجه انتخابات مجلس شورای اسلامی برخلاف آنچه برخی می‌پندارند کاملا به سود کشور و نظام است، زیرا مردم با هوشیاری کامل، معتدل‌های طرفین را از هر دو جناح پذیرفتند و در مجموع ضریب خطا کم بود.

آیت‌الله مکارم‌شیرازی تاکید کرد: طعنه‌زدن گروه‌ها به همدیگر سزاوار نیست، جشن گرفتن درست نیست، جشن متعلق به مردم است؛ این کارها فاصله‌ها را بیشتر می‌کند و کینه‌هایی بوجود می‌آورد.

وی با تاکید بر این‌که «باید به همه ملت تبریک گفت»، خاطرنشان کرد: بر فرض که فرد یا گروهی از نتایج ناراحت باشند باید به آرای مردم احترام بگذارند و همگی برای حل مشکلات دست به دست هم دهند؛ مشکلات به قدری زیاد است که جز با مشارکت جمعی حل نخواهد شد.

آیت‌الله مکارم‌شیرازی تأکید کرد: امیدواریم دولت محترم با نیرویی که از انتخابات می‌گیرد بتواند بر این مشکلات فائق آید.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری آنا، تاریخ انتشار: 12اسفند1394، کدخبر: 88342: www.ana.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین