پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 03
کد خبر: ۱۲۲۲۵۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۳
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور با طرح این پرسش که تعداد دانش‌آموزان در مقطع متوسطه چقدر است و از این تعداد چند نفر در رشته معارف اسلامی حضور دارند؟ گفت: در این رابطه خلأیی مشاهده می‌شود.

شعارسال:رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور با طرح این پرسش که تعداد دانش‌آموزان در مقطع متوسطه چقدر است و از این تعداد چند نفر در رشته معارف اسلامی حضور دارند؟ گفت: در این رابطه خلأیی مشاهده می‌شود.

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی در همایش به سوی تعالی که با حضور حجت‌الاسلام امامی کاشانی در کانون شهید مفتح آموزش و پرورش شهر تهران در حال برگزاری است, اظهار کرد: رشته معارف اسلامی به عنوان مزیت نسبی انقلاب اسلامی مطرح است و در بحث آموزش مقوله‌های تاثیرگذاری وجود دارد که باید به آنها توجه کرد.

وی افزود: بسیاری از کشورهای همسایه که مزدور غرب هستند کشور اسلامی هستند و عنوان خادمین شریفین را یدک می‌کشند اما برای آنها چیزی جز سرمایه مطرح نیست.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: آیا انقلاب اسلامی آمده است کشور متمدن با افراد غیرمتعالی ایجاد می‌کند؟ به طور یقین اینگونه نیست و رشته معارف اسلامی باید مورد توجه قرار بگیرد الان جمعیت رشته علوم و معارف اسلامی اندک است چه کسی باید به این مسئله پاسخ دهد و نظام آموزش و پرورش باید فکر کند که این مدارس جزو مزیت‌های نسبی هستند.

خاموشی بیان کرد: تعداد دانش‌آموزان در مقطع متوسطه چقدر است و از این تعداد چند نفر در رشته معارف اسلامی حضور دارند؟ در این رابطه خلأیی مشاهده می‌شود. آموزش و پرورش برای تأمین نیروهای انسانی حوزه‌های علمیه چه اقدامی را انجام داده است؟ البته به این مسئله با تأخیری توجه کرده‌اند و در حال برنامه‌ریزی هستند.

وی با اشاره به اینکه سهم عمده وقت جوانان در فضای فناوری یا موبایل گذرانده می‌شود, افزود: آیا باید به این عرصه نگاه منفی داشت؟ باید به آنچه در انتقال صورت می‌گیرد توجه کنیم و رشته معارف اسلامی از جریان این تحولات نباید عقب بماند و باید مخاطبان و آموزش‌های خود را گسترش دهند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: هم اکنون جریان تکفیری در حال خدشه وارد کردن به نگاه صحیح اسلامی است و در حال تلاش برای این است که مانع گسترش تفکر انقلاب اسلامی در جهان باشد و رشته معارف اسلامی باید افراد مستعدی را تربیت کند که بتوانند در این عرصه ایفای نقش کنند و به تفکرات غلطی که وهابیت در حال گسترش آن هستند, پاسخ دهد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری اقتصاد ایران، تاریخ انتشار 27 فروردین 97، کد خبر: 1169220 ، econews.com www.

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۸
0
0
نباید در این بحث ها به کمیت توجه کنیم
مسیله اصلی مسیله کیفیت است که مورد غفلت واقع شده
ا.ف75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین