پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
شنبه ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 24
کد خبر: ۱۵۶۰۴۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۵
مهدی نوید ادهم گفت: مدارس معارف یکی از رشته های تحصیلی است که بر اساس مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش در وزارت آموزش و پرورش تصویب شده است. تاسیس این رشته به دلیل اهدافی که دنبال می کند با ضوابط خاصی انجام خواهد شد تا خروجی این سیستم با نامی که برای آن انتخاب شده همخوانی داشته باشد.وی همچنین درباره ویژگی‌ها دانش آموزان مدارس معارف گفت: دانش آموزان این مدارس باید از لحاظ فکری، اخلاقی، کنشی و رفتاری ویژگی‌های مد نظر این مدارس را داشته باشند.

شعارسال: مهدی نوید ادهم  درباره اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در کشور گفت: سند تحول بنیادین سندی است که ذیل سند چشم انداز بیست ساله کشور (افق ۱۴۰۴) تدوین و تنظیم شده و به محض تصویب وارد فاز اجرای شد.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در ادامه با بیان اینکه هدف این طرح پیش رفتن به سمتی است که آموزش‌ها حافظه محور نباشد و به سمت آموزش‌های فنی، پژوهشگری و خلاقیت پیش برود اضافه کرد: انجام اموری همچون تاسیس دانشگاه فرهنگیان، تغییر برخی کتب و دروس، اضافه شدن درس کار و فناوری در پایه ششم و درس تفکر و پژوهش در پایه ششم از فاز‌های اجرایی شده این سند است.

مهدی نوید ادهم گفت: مدارس معارف یکی از رشته های تحصیلی است که بر اساس مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش در وزارت آموزش و پرورش تصویب شده است. تاسیس این رشته به دلیل اهدافی که دنبال می کند با ضوابط خاصی انجام خواهد شد تا خروجی این سیستم با نامی که برای آن انتخاب شده همخوانی داشته باشد.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره ویژگی‌ها دانش آموزان مدارس معارف افزود : دانش آموزان این مدارس باید از لحاظ فکری، اخلاقی، کنشی و رفتاری ویژگی‌های مد نظر این مدارس را داشته باشند.

وی گفت: برنامه ششم و هفتم توسعه بر اساس این سند تحول نوشته شده است.


سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری میزان،تاریخ انتشار 22شهریور 97، کدمطلب:451996 ، www.mizanonline.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
0
0
ا.ف75
انکه واقعا فضایی رو داشته باشیم برای علاثه مندان به این رشته ها خودش میشه تامین بخشی از هدف انقلاب در زمینه رشد معرفت اجتماعی
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۴
0
0
فک نمیکنم که استقبال بشه
س.ق76
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین