
شعار سال: فرماندار ایلام گفت: فتح خرمشهر باعث انسجام و قدرت بیشتر رزمندگان در دفاع مقدس شد.
معروف بسطامی روز دوشنبه در جلسه هماهنگی برنامه های سالروز فتح خرمشهر و سالگرد ارتحال امام راحل (ره) اظهار داشت: با وجود گذشت بیش از ۳ دهه از عملیات غرورآفرین فتح خرمشهر همچنان خون شهیدان این عملیات می جوشد و ملت بزرگ ایران یاد و نام آن عزیزان سفر کرده را فراموش نکرده اند.
وی افزود: این عملیات بزرگ که ضربه سهمگینی را به دشمن بعثی وارد کرد کمر صدامیان را شکست و باعث شد رزمندگان اسلام در ادامه دوران جنگ تحمیلی ۸ ساله با قدرت و انسجام بیشتری حرکت کنند.
فرماندار ایلام بر لزوم تبیین زوایای این عملیات بزرگ تاکید کرد و گفت: جوانان امروز باید بیش از گذشته از زلال زیبایی ها و رشادت های رزمندگان اسلام در آن دوران سراسر افتخار سیراب شوند.
بسطامی گفت: تاریخ معاصر ایران، دارای فراز و نشیبهایی زیادی است که در هرکدام از این مقاطع و جنگها بخشی سرزمین کشورمان به اشتغال دشمن درآمد اما در دفاع مقدس ملت ایران با کمترسین امکانات در برابر دشمن متجاوز بعثی که مورد حمایت دنیای استکبار بود ایستاد و اجازه نداد وجبی از این خاک پر گهر به تصرف دشمن در آید.
فرماندار ایلام همچنین به نزدیک شدن سالروز رحلت امام راحل (ره) اشاره کرد و افزود: آن پیر سفر کرده به همه ملت ایران درس ایتادگی در مقابل ظالم و دفاع از مظلوم را آموخت.
بسطامی به خروج آمریکا از توافق برجام اشاره کرد و یاداور شد: امروز این حرکت باعث، انسجام، اتحاد و همدلی میان آحاد ملت شده و ترفندهای دشمنان بیش از گذشته برای مردم آشکار و هویدا شده است و بدون شک از این برهه حساس نیز با سربلندی بیرون خواهیم آمد.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار: 24 اردیبهشت 1397، کدخبر: 4296568 ، www.mehrnews.com