پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۳۵۶۶۸
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۶:۰۵
بر اساس گزارش های منتشر شده، اقدامات مقابله جویانه ی چین علیه آمریکا پس از نهایی شدن تعرفه های وارداتی این کشور ممکن است مواردی مانند اعمال تعرفه بر روی واردات نفت خام به چین را در بر بگیرد و به همین دلیل است که کاهش خرید نفت چین از آمریکا می تواند به معنای افزایش واردات نفت توسط این کشور از ایران باشد.
شعارسال: احتمال جایگزینی ایران به جای آمریکا در صادرات نفت به چینبر اساس گزارش های منتشر شده، اقدامات مقابله جویانه ی چین علیه آمریکا پس از نهایی شدن تعرفه های وارداتی این کشور ممکن است مواردی مانند اعمال تعرفه بر روی واردات نفت خام به چین را در بر بگیرد و به همین دلیل است که کاهش خرید نفت چین از آمریکا می تواند به معنای افزایش واردات نفت توسط این کشور از ایران باشد.

جان دریسکول مدیر موسسه مشاوره انرژی JTD در این رابطه اذعان کرده است که ''ممکن است چینی ها از خرید بخشی از نفت خام آمریکا صرف نظر کرده و به جای آن نفت ایران را خریداری کنند... آن ها از تهدید های آمریکا نمی ترسند و در گذشته هم نترسیده اند... آن ها به طور مشخص می خواهد دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا را عصبانی کنند''.

لازم به ذکر است که چین به طور ماهانه حدود ۱ میلیارد دلار نفت خام از آمریکا وارد می کند. بر اساس آمارها با توجه به افزایش میزان تولید نفت خام توسط آمریکا در ماه های گذشته چین میزان واردات خود از این کشور را افزایش داده است.

همچنین، روز جمعه ی هفته ی گذشته پس از اعلام تصمیم دولت آمریکا مبنی بر نهایی شدن اعمال تعرفه تجاری ۵۰ میلیارد دلاری علیه چین (که از روز ۷ جولای اجرایی می شود)، دولت این کشور اعلام کرد که چین قصد دارد با اتخاذ اقدامی مقابله جویانه بر روی تعدادی از کالاهای وارداتی از آمریکا از جمله نفت خام تعرفه اعمال کند. در صورت اجرایی شدن این تصمیم دولت چین، قاعدتا واردات کالا از روسیه و اعضای اوپک برای این کشور از جذابیت بیشتری برخوردار خواهد بود.

مدیر موسسه مشاوره انرژی JTD در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرده است که سیاست های کنونی ترامپ نشان می دهد در دنیایی قرار گرفته ایم که اتحاد های سابق بین کشورها به شکل تازه ای در حال شکل گیری دوباره است. وی ضمن نامیدن این اقدام دولت چین به عنوان نوعی عمل مقابله جویانه در ''دیپلماسی نفتی'' تاکید کرده است که اوپک و هم پیمانان آن بزرگترین گروهی هستند که از این دیپلماسی سود خواهند برد زیرا به موجب این اقدام مازاد عرضه ی نفت در بازار جهانی کاهش و قیمت این محصول افزایش می باید.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از پایگاه خبری تحلیلی تابناک ، تاریخ انتشار: 29 خرداد 1397 ، کدخبر: 809491 ، www.tabnak.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین