او با بیان اینکه جامعه زنان بخصوص بعد از پیروزی انقلاب توفیقات خوبی را کسب کرده است که به دلیل همت و استمرار زنان کشورمان بوده است،ادامه میدهد: زنانی که در عرصه سیاسی، اجتماعی و فرهنگی حضور داشتند نگاه مثبتی دارند که راه را برای حضور زنان دیگر در مجلس باز کنند.
ساعی میگوید: تعداد زنان در مجلس کم است و برای تصویب بسیاری از طرحها باید با مردان لابی و رایزنی کنیم تا بتوانیم آنها را قانع کنیم؛ مسلما اگر تعداد زنان در مجلس بیشتر باشد، بهویژه تصویب قوانین مربوط به زنان، کودکان و خانواده با سرعت بیشتری پیگیری میشود و رای آوری این طرحها بالا میآورد.
این نماینده مجلس ادامه میدهد: با مقایسه مجالس کشورهای منطقه که بارها آمار آن منتشر شده شاهد هستیم با توجه به وجود زنان متخصص و شایسته و توانمند، نرخ شاخصهای رتبهبندی و مشارکت زنان در حوزههای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی در ایران پایین است. بنابراین تصویب این طرح تبعیض مثبت قائل شدن است که قانون گذار به گونهای عمل کند که راه به نفع زنان باز شود.
ساعی ادامه داد: طرح سهمیه زنان در مجلس در حال پخته شدن است و زمان ارجاع آن به مجلس مشخص نیست. ما حتما لابیهایی را خواهیم داشت تا این طرح تصویب شود.
او در پاسخ به این سوال که با توجه به عدم اعتماد مجلس برای حضور زنان در هیاترئیسه چقدر احتمال میدهید این طرح رای بیاورد؟، گفت: ما تلاشمان را میکنیم. ما مسئول هستیم که این هدف را دنبال کنیم اگر از به نتیجه رسیدن ناامید باشیم هیچ اقدامی را نمیتوانیم انجام دهیم. وظیفه ما به عنوان زنانی که در مجلس حضور داریم این است که در جهت توسعه مشارکت زنان بخصوص در حوزه سیاسی و در جایگاه قانون گذاری تلاشهایی را داشته باشیم و تلاشهایمان به هر جهت بیشتر از مردان باید باشد.
این عضو کمیسیون اجتماعی تاکید کرد: باید ما بیشتر به فکر هم جنس خودمان باشیم و آنچه را در حیطه اختیاراتمان است انجام میدهیم. ما در راستای ارتقای جایگاه زنان این طرح را آماده میکنیم و امید داریم که مردان هم متقاعد شوند و به این طرح رای بدهند.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از سایت خبری اعتماد آنلاین ، تاریخ انتشار: 11تیر1397 ، کدخبر:206438 ،www.etemaadonline.ir