وی ادامه داد: در حال حاضر هر دلار با نرخ ۴ هزار و ۲۰۰ تومان به خزانه واریز می شود که ما می توانیم اعتبارات هزینه ای یا عمرانی یا همان تملک دارایی های سرمایه ای را با آن انجام دهیم.
رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: در بودجه سال ۹۷ پیش بینی صادرات ۲ میلیون و ۴۱۰ هزار بشکه ای نفت و میعانات گازی در روز به ازای هر بشکه به قیمت ۵۵ دلار لحاظ شده که البته ۲ میلیون و ۵۵۰ هزار بشکه نفت با قیمت حدود ۶۵ دلار با توجه به اتفاقات رخ داده به فروش رفته است. با لحاظ نرخ تسعیر دلار ۳ هزار و ۵۰۰ تومانی در کل سال معادل ۱۰۷ هزار میلیارد تومان سهم دولت می شود که براین اساس ۳۲ درصد از منابع به صندوق توسعه ملی و ۱۴.۵ درصد به شرکت نفت برای طرح های توسعه ای اختصاص می یابد.
نوبخت افزود: خوشبختانه درآمدهای ریالی حاصل از فروش نفت در سه ماهه اول امسال ۷۴ درصد با افزایش روبه رو شده اما با وجود مطلوب بودن منابع ارزی کشور و افزایش حدود ۲۱ درصدی صادرات باید نیازها برطرف شود.
وی ادامه داد: با توجه به درآمدهای ارزی نباید قیمت ارز با نوسان روبه رو می شد اما به دلیل انتظارات تورمی ناشی از شوک سیاسی تحریم ها میزان تقاضای ارزی در کشور با رشد روبه رو شد به نحوی که به افزایش قیمت ارز منجر شد.
سخنگوی دولت افزود:سناریوهای مختلف و پیش بینی برای درآمدهای ارزی کشور در آینده و مصارف و تنظیم بودجه ای در نظر گرفته شده که این موضوعات در جلسه کمیسیون اقتصادی تشریح شد.
با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری مهر ، تاریخ انتشار: 11 تیر 1397 ، کدخبر: 4336749 ، www.mehrnews.com
این سناریو های مختلفو نمایش فیلم تکراری شما مسئولین به کارگردانی دولت عزیز واقعا برای مردم داره حال به هم زن میشه! ای کاش از کارگردانی استعفا بدی اقای روحانی!
ا.ح75