پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۴۱۲۲۰
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۷ - ۰۷:۲۱
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی‌‌ گفت: ایران جزو کشورهای کم آب و خشکی است که 120 درصد از منابع آب زیرزمینی خود را مصرف کرده و استراتژی‌ای هم برای مدیریت آب در حوزه کشاورزی که بیشترین مصرف را هم دارد، پیش‌بینی نکرده است.

شعارسال: مهرداد باهوج لاهوتی با بیان این مطلب افزود: ما جزو کشورهای کم آب دنیا هستیم و متوسط بارندگی ما در ۵۰ سال گذشته ۲۴۹ میلیمتر، در ۱۰ سال گذشته ۲۱۷ میلیمتر و سال گذشته هم با کاهش ۴۰ درصدی بارش مواجه شده‌ایم.

وی اضافه کرد: این نشان می‌‌دهد که ما اگر مدیریت درستی در حوزه آبی نداشته باشیم دچار آسیب می‌‌شویم، با این شرایط در همه جای دنیا تنها ۴۰ درصد ازمنابع آب زیرزمینی‌شان را برداشت می‌‌کنند درحالیکه آمارها نشان می‌‌دهد ما بیشتر از ۱۲۰ درصد از منابع آب زیرزمینی‌مان را مصرف می‌‌کنیم.

لاهوتی با اشاره به کم آبی در استان‌های گرم و خشک تاکید کرد: حتی از استان‌های شمالی نظیر گیلان هم که بین ۹۰۰ تا ۱۱۰۰ میلیمتر بارندگی دارد صیانت نکرده‌ایم، آب را به راحتی رها کردیم تا به دریا بریزد و شور شود.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی‌‌گفت: همه اینها باعث می‌‌شود که ما نیازمند مدیریت درست باشیم. وقتی حرف از مدیریت درست می‌‌شود همه اینها به دولت برنمی‌‌گردد. بیشتر از ۹۰ درصد آب در کشاورزی مصرف می‌‌شود. باید بدانیم در هر منطقه چه محصولی باید کشت شود.

وی تاکید کرد: به عنوان مثال در مناطقی هندوانه کشت می‌‌کنیم که گرم و خشک هستند و نیاز به آب زیادی دارند. در شهر چاوف بهترین هندوانه دنیا به صورت دیم کشت می‌‌شود، این محصول باید در جایی تولید شود که آب کمتری مصرف می‌‌کند. برخی از محصولات را هم می‌‌توانیم وارد کنیم.

لاهوتی اضافه کرد: متاسفانه هیچ استراتژی‌ای درباره مدیریت این بخش وجود ندارد، برای کشت محصولی نظیر برنج نیاز به حداقل ۱۰ سانتیمتر آب روی زمین است حالا تصور کنید در شهری مانند اصفهان که خودشان نیازمند آب هستند برنج کشت می‌‌شود.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری سلامت، تاریخ انتشار: 23تیر 1397 ، کدخبر: 57986،www.tebna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۴
0
0
بفرمایید استراتژی آب در لنگرود، چمخاله و کلاچای به چه صورتی است؟ شهرهایی که منسو بین حضرتعالی مدیریت می کردند یا می کنند.
بیل زنی برو باغچه خودت رو بیل بزن. تا در موقع تایید صلاحیت لازم نباشد، بعضی از حرکات از بعضی ها سر بزند.
ناگفته نماند که شایعات در این خصوص زیاد است و ان شاالله زمان، خیلی چشزها را روشن می کند.
سوالی برایم پیش آمده است؟ چطور عباسی اجازه داده که شهرداری کلاچای به ...... ؟؟؟
عاقلان دانند
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۴
0
0
اگر اب فاضلاب ها را تصفیه کرده و به سفره های زیر زمینی بفرستیم یا اینکه اب خلیج ار به میان ایران بیاوریم و به سفره های زیر زمینیپیوند دهیم این ها حل کننده مشکل خواهد بود
م.ص76
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۴
0
0
بخاطر نبود نظارت و ابزار صنعتی و مهندسی این روند کمبود ادامه هم خواهد داشت
ن.ف83
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین