پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۳۴۲۱۱
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۳:۲۲
متخصصین ایرانی آنقدر، هم از نظر عمق دانش کارشناسی و هم از نظر مدیریت اجرایی، توانمند هستند که بتوانند بحران آب را مدیریت کنند مشروط بر اینکه «دوستان نتانیاهو» بگذارند.

شعارسال: عبدالله شهبازی طی یادداشتی در تلگرام خود نوشت: نتانیاهو با انتشار ویدئویی، که یکشنبه ۱۰ ژوئن ۲۰۱۸/ ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ انتشار یافت، و با نوشیدن لیوانی آب آغاز می‌شود، برای «بحران آب» در ایران دلسوزی کرد و گفت دانش اسرائیل را در این زمینه به ایرانیان می‌آموزد.

نتانیاهو، با ذکر نام «عیسی کلانتری»، به سخنان وزیر پیشین کشاورزی ایران استناد کرد که گویا، به ادعای کلانتری، در آینده ۵۰ میلیون ایرانی، به دلیل خشکسالی، مجبور به ترک محل زندگی خود خواهند شد.

متخصصین ایرانی آنقدر، هم از نظر عمق دانش کارشناسی و هم از نظر مدیریت اجرایی، توانمند هستند که بتوانند بحران آب را مدیریت کنند مشروط بر اینکه «دوستان نتانیاهو» بگذارند.

بخش مهمی از بحران آب ایران را «دوستان نتانیاهو» پدید آوردند که در دستگاه عریض و طویل و بی‌حساب و کتاب دیوان‌سالاری ایران حضور داشته و دارند؛ کسانی ‌که سالیان مدید است اهرم‌های مهمی را در مدیریت کشور به دست گرفته‌اند. ‌

همینان از طریق القا و اجرای سیاست‌های ‌مخرب،‌ با بهره‌گیری از شور انقلابی و خدمت‌رسانی یا بلندپروازی مدیران کم‌دانش یا جوان، ‌هم سرمایه ایرانیان را تباه کردند و هم وضع آب، و نیز خاک و جنگل‌ها و مراتع، ایران را به سوی بحران سوق دادند.

سپس، همینان، از طریق تبلیغات سنگین و آگراندیسمان کردن «بحران آب»، راهکار «تراریخته» (کشت محصولات کشاورزی از نظر ژنتیکی دستکاری‌شده یا «دگرژن‌شده‌») را برای مدیریت آب کشور عنوان کردند آن هم در محصولاتی مانند برنج‌ که در هیچ جای دنیا برای مصرف انسان به شکل تجاری کشت نشده و در هیچ آزمایشگاه بزرگ انسانی تجربه نشده است. بدینسان، کشاورزی ایران را از چاهی به چاه ویل دیگر هدایت کردند.

آن زمان، که امثال آقای عیسی کلانتری در کار طراحی و اجرای پروژه‌های عظیم و پرهزینه احداث صدها سد در ایران بودند، و ایران را به مقام «سومین کشور سدساز در جهان» ارتقا می‌دادند، متخصصان دانشمند و دلسوز می‌دانستند اقلیم ایران برای سدسازی، آن هم به این میزان انبوه، مناسب نیست و راهکار مدیریت آب در ایران طرح‌های کوچک محلی است ‌که پس از مطالعات جدی به اجرا درآید. معهذا، به نظرات کارشناسان دلسوز و باتجربه اعتنا نشد و ‌پول‌های عظیم صرف پروژه‌های سنگینی ‌شد که در لفاف زیبا و بزک‌شده عرضه می‌شد ولی‌ در نهان نابود کردن ایران را هدف گرفته بود، و نیز انباشتن جیب پیمانکارانی که بسیاری‌شان دستچین‌شده بودند.

همان زمان که «دوستان نتانیاهو» مجوز حفر بیش از یک میلیون حلقه چاه عمیق و نیمه‌عمیق را صادر می‌کردند، و همپای آن شبکه گسترده و کهن قنات‌های ایران به سرعت رو به نابودی می‌رفت، باز هم متخصصان دانشمند و دلسوزی بودند که عواقب وحشتناک این سیاست را می‌شناختند و پیش‌بینی می‌کردند ولی گوش شنوایی نبود.

چقدر سخت است سالیان مدید با دست‌های بسته تخریب‌های عمدی «دوستان نتانیاهو» را دیدن و اینک اشک تمساح این ‌«دایه‌های مهربان‌تر از مادر» را.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت مشرق، تاریخ انتشار:21خرداد1397 ، کدخبر: 863468: www.mashreghnews.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین