پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۱۴۹۹۳۷
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۹
همزمان با اعلام ممنوعیت صادرات برخی کالاهای اساسی، تولیدکنندگان این محصولات خواهان لغو ممنوعیت در نظر گرفته شده برای صادرات شدند. سازمان چای در این خصوص با اعلام اینکه، ممنوعیت صادرات چای به ضرر تولیدکنندگان داخلی و تجار است خواهان آن شد تا چای از لیست ممنوع‌ها خارج شود.

شعار سال: رئیس سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوای ایران نیز ممنوعیت صادرات کاغذ بسته بندی را موضوعی غیرکارشناسی دانست و از وزیر صنعت، معدن و تجارت درخواست کرد در این خصوص بازنگری صورت گیرد.

مخالفت سازمان چای با ممنوعیت صادرات

سالانه حدود ۱۴ هزار تن چای ایرانی صادر می‌شود که از ابتدای شهریور صادرات آن به منظور تنظیم بازار ممنوع خواهد شد، اما باتوجه به مخالفت دست‌اندرکاران این بخش، رئیس سازمان چای این موضوع را قطعی نمی‌داند و می‌گوید اجرایی نشدن آن را پیگیری خواهد کرد. ارزیابی‌ها نشان می‌دهد مصرف چای در داخل کشور تقریبا ۱۱۰ هزار تن در سال است که حدود ۳۰ هزار تن آن در داخل تولید و بقیه از طریق واردات تامین می‌شود. البته از ۳۰ هزار تن تولید داخلی سالانه حدود ۱۴ هزار تن صادر می‌شود که براساس بخشنامه جدید گمرک صادرات پنج قلم کالا که چای فله و بسته‌بندی هم جزو آن است، ممنوع اعلام شده است.

حبیب جهانساز درباره ممنوعیت صادرات چای که قرار است از ابتدای ماه آینده اجرایی شود، گفت: ممنوعیت صادرات چای به ضرر تولیدکنندگان داخلی و تجار است. پیشنهاد او به دولت این است که ارز صادرات چای مانند کالاهای دیگر در بازار ثانویه عرضه و وارد بازار رقابت شود. به گفته رئیس سازمان چای، ‌سالانه بین ۱۲ تا ۱۴ هزار تن چای از کشور صادر می‌شود که حدود ۲۰ درصد از این مقدار با قیمت ۱۳ تا ۲۰ دلار به فروش می‌رسد که برای کشور ارزآوری دارد.جهانساز همچنین عنوان کرد: جایگاهی که تجار و کارخانه‌ها تاکنون در بازار کسب کردند از سود حاصل از صادرات مهم‌تر است؛ بنابراین نباید این بازار را از دست بدهیم تا بتوانیم آن را ارتقا دهیم. رئیس سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوای ایران نیز ممنوعیت صادرات کاغذ بسته بندی را موضوعی غیرکارشناسی دانست و از وزیر صنعت، معدن و تجارت درخواست کرد در این خصوص بازنگری صورت گیرد. ابوالفضل روغنی گلپایگانی، درباره بخشنامه جدید گمرک که به واسطه مکاتبه از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر شده و موجب ممنوعیت صادرات کاغذ چاپ، بسته‌بندی و روزنامه از ابتدای شهریورماه سال جاری خواهد شد، اظهار کرد: از وزیر صنعت، معدن و تجارت درخواست می‌کنیم تا بازنگری در این بخشنامه را مدنظر قرار دهد و با تشکیل جلسه‌ای کارشناسی درخصوص لغو ممنوعیت صادرات کاغذ چاپ، روزنامه و به ویژه کاغذ بسته‌ بندی تصمیم‌گیری کند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از روزنامه دنیای اقتصاد، تاریخ انتشار 25 مرداد 97، شماره: 3427920

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین