پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۵۷۷۸۸
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۲
کاش در این میان یکی به ما بگوید که بالاخره بی حجاب بد است، خوب است؟ چه زمانی بد است؟ چه زمانی خوب است؟تلویزیونی که استاد سانسور است حتی از پستان‌های یک گرگ هم نمی‌گذرد در زمان‌هایی خاصر به سراغ کسانی می‌رود که در روزهای عادی حتی حاضر نیست از راه دور آنها را نشان دهد.

شعار سال: تلویزیون در ایام عزاداری امام حسین به سراغ مردم رفت و از آنها در مورد قیام اباعبدالله پرسید. این نوع پرسش یک اتفاق عادی در تلویزیون است. معمولا در ایام ملی و مذهبی گزارشگر تلویزیون به سراغ مردم می‌رود و نظر آنها را در مورد آن واقع خاص جویا می‌شود.

اتفاق عجیب اما سوال‌شونده‌های این گزارش خبری بود. دخترانی که رسما در ادبیات این روزهای ایران بدحجاب نامیده می‌شوند. این گونه گفت‌وگوها سال‌هاست از تلویزیون در حال پخش است. در ایام انتخابات و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هم شاهد این گونه تصاویر هستیم.

تلویزیونی که استاد سانسور است حتی از پستان‌های یک گرگ هم نمی‌گذرد در زمان‌هایی خاصر به سراغ کسانی می‌رود که در روزهای عادی حتی حاضر نیست از راه دور آنها را نشان دهد.

یک بار بیایید برای همیشه تکلیف ما را روشن کنید. بالاخره این سبک لباس پوشیدن خوب است یا نه؟

اگر خوب است چرا در ایام سال با آن برخورد می‌شود و اگر بد است چرا در روزهایی خاص به سراغ آنها می‌رویم تا نظرات آنها را در مورد امام حسین، انتخابات و انقلاب بدانیم.

صداوسیما به این نکته توجه نمی‌کند که این گونه گزارش‌ها به مردم می‌گوید برای رسیدن به هدف خود می‌توانید از هر وسیله‌ای استفاده کنید. ببیند ما برای اینکه نشان بدهیم مردم همچنان عاشق حسین (ع) هستند به سراغ کسانی می‌رویم که ظاهر دینی ندارند.

این رفتار به روی مردم هم تاثیر می‌گذارد. مردم این تصاویر را می‌بیند و با خود می‌گویند می‌شود برای رسیدن به هدف از هر وسیله‌‍ای استفاده کرد. همین است که مردم برای گرفتن وام یا استخدام در حالی که شاید عقاید مذهبی نداشته باشند سعی می‌کنند خود را ظاهر الصلاح نشان دهند.

همین معنا باعث می‌شود جامعه به سمت ریاکاری حرکت کند. جامعه‌ای که همه سعی می‌‍کنند دو چهره داشته باشند. یک چهره واقعی و یک چهره‌ای که با آن می‌توانند اهداف خود را پیش ببرند.

کاش رییس صداوسیما و یا مدیران این رسانه برای یک بار هم که شده در مورد این مسئله سخن بگویند و اعلام کنند چرا در ایامی خاص به سراغ افرادی خاص می‌روند در حالی که بسیاری از فیلم‌های سینمایی ساخت شده در مرزهای جمهوری اسلامی به این دلیل از تلویزیون پخش نمی‌شود که زنان بازیگر حجاب یا لباس مناسب مد نظر مدیران تلویزیون را ندارند یا مسابقات ورزشی با سانسورهای گسترده پخش می‌شود.

کاش در این میان یکی به ما بگوید که بالاخره بی حجاب بد است، خوب است؟ چه زمانی بد است؟ چه زمانی خوب است؟

به زبان ساده می‌توان گفت، پاره‌ای از رفتارهای تلویزیون در ایران ببینده را به یاد مکتب ماکیاول می‌اندازد.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری عصر ایران تاریخ انتشار 31شهریور 97، کدمطلب: 632433، www.asriran.com


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین