پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۶۱۹۸۹
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۰
با قطعی‌شدن قانون منع استفاده از مدیران بازنشسته در دستگاه‌های دولتی، برخی از فدراسیون‌های ورزشی نیز باید با رؤسای خود خداحافظی کنند. هرچند برخی از این رؤسا در تلاش هستند تا از راه‌های مختلف صندلی ریاست خود را حفظ کنند اما با اظهارنظر اخیر مسعود سلطانی‌فر، وزیر ورزش‌وجوانان، این‌طور به نظر می‌رسد که وقت رفتن مدیران بازنشسته در ورزش هم فرارسیده است.

شعار سال: وزیر ورزش‌وجوانان در آخرین جلسه‌ای که با رؤسای فدراسیون‌ها داشت، از آنها خواست مصالحه‌آمیز با این قضیه کنار بیایند و پست‌های خود را ترک کنند. این قانون در حالی اواخر شهریور جاری رسما از سوی رئیس‌جمهور به نهادهای دولتی ابلاغ شده که بازنشسته‌ها از آن زمان 60 روز فرصت دارند تا از سمت خود کناره‌گیری کنند. 26 آبان آخرین روز از این فرصت دوماهه است که باید تکلیف این مدیران مشخص شده باشد. در این شرایط اما هیچ رئیس فدراسیونی هنوز رسما استعفای خود را ارائه نداده است. در‌این‌بین برخی از رؤسای فدراسیون‌ها ازجمله غلامرضا امینی، رئیس فدراسیون قایق‌رانی و محمد درخشان، رئیس فدراسیون جودو در رسانه‌ها اعلام کرده‌اند آمادگی کناره‌گیری را دارند و هر دستوری وزارت ورزش بدهد، اجرا خواهند کرد. در مقابل برخی از رؤسای فدراسیون‌ها نیز برای بقای حضورشان بحث دخالت دولت را در امور فدراسیون مطرح کرده‌اند و پای مراجع بین‌المللی را وسط کشیده‌اند تا با این بهانه از استعفا فرار کنند. طبق قوانین بین‌المللی ورزشی، دخالت دولت در امور ورزشی تخلف محسوب می‌شود. اما با توجه به اینکه این قانون پارلمانی است و در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده رؤسای فدراسیون‌ها در عمل نمی‌توانند ادعایی درباره دخالت دولت داشته باشند. مراجع بین‌المللی نیز بارها تأکید کرده‌اند به قوانین ملی کشورها احترام می‌گذارند.
به گفته مسئولان وزارت ورزش 12 رئیس فدراسیون بازنشسته هستند که باید به‌زودی پست‌های خود را ترک کنند. در وزارت ورزش نیز مدیران بازنشسته فعالیت دارند که حوزه منابع انسانی این وزارتخانه هنوز چیزی درباره آنها اعلام نکرده است.
سیدشروین اسبقیان، مدیرکل امور مشترک فدراسیون‌ها دیروز دراین‌باره گفت: «تا موعد مقرر هنوز فرصت وجود دارد. فدراسیون‌ها در تعاملی که دارند به قانون احترام می‌گذارند. البته من فعلا استعفایی ندیده‌ام
او همچنین در پاسخ به این سؤال که برخی رؤسای فدراسیون‌ها مدعی شده‌اند ریاست شغل نیست، خاطرنشان کرد: «آنچه قانون مصوب کرده وزارتخانه‌ها آن را اجرا می‌کنند. دوستان نقطه‌نظراتی دارند اما چیزی که اعلام شده این است که ریاست فدراسیون‌ها جزء پست‌های مدیریتی به‌شمار می‌رود
وزارت ورزش‌وجوانان در حالی اعلام کرده تابع قانون است که باید قدری سریع‌تر نسبت به مشخص‌کردن تکلیف فدراسیون‌ها اقدام کند. این فرصت دوماهه نه‌تنها برای استعفای مدیران بازنشسته بلکه برای انتخاب سرپرست‌های جایگزین این رؤسا هم در نظر گرفته شده است. دغدغه اهالی ورزش و فدراسیون‌ها انتخاب سرپرستی است که بتواند امور جاری فدراسیون را به سیاق قبل پیش ببرد و اشکالی در ادامه کار آنها به وجود نیاید. پس چه ‌بهتر که رؤسای بازنشسته و در رأس آن وزارتی‌ها در اسرع وقت هرچه زودتر نسبت به این موضوع اقدام کنند و استعفایشان را به روز‌های آخر موکول نکنند.
پس از نهایی‌شدن تصویب قانون منع به‌کارگیری بازنشستگی و لزوم اجرائی‌شدن آن تا 26 آبان سال جاری، وزارت ورزش‌وجوانان با اعلام به تمامی مدیران بازنشسته ادارات کل ورزش‌وجوانان استان‌ها، رؤسای فدراسیون‌ها و نیروها ستادی وزارت ورزش‌وجوانان مشمول این قانون از آنها خواسته است تا سریعا نسبت به تعیین‌تکلیف خود اقدام کنند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از روزنامه شرق، تاریخ انتشار 12 مهر97، شماره: 3259


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین