پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۸۵۷۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۷ - ۰۱:۲۹
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: حوادث و سوانح سوختگی سالانه 25 تا 30 هزار مراجعه را به خود اختصاص می دهد که 2 تا 3 هزار نفر آنها بستری می شوند.
شعارسال: قاسم جان بابایی روز چهارشنبه درباره اقدامات وزارت بهداشت در حوزه درمان بیماران سوختگی افزود: حوادث سوختگی از جمله حوادثی است که علاوه بر بار مالی بر خانواده و نظام سلامت کشور، بار روانی و اجتماعی زیادی نیز به همراه دارد و بیمار سوختگی در طول دوره درمان نیاز به جراحی های متعدد ترمیمی و درمان های توانبخشی دارد، بنابراین در زمینه سوختگی باید به نقطه ای برسیم که سایر کشورهای دنیا اقدام کرده اند.

وی ادامه داد: اهداف حوزه درمان در ارائه خدمات درمانی به هموطنان شامل پوشش فراگیر و دسترسی عادلانه آحاد جامعه به خدمات و مراقبت های با کیفیت سلامت، حفاظت مالی از شهروندان در برابر هزینه های سلامت، ارتقای کیفیت خدمات درمانی و مدیریت بیماری ها و مدیریت منابع مالی و افزایش بهره وری است.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: با توسعه زیرساخت های درمان تلاش شده که دسترسی به خدمات تخصصی حوزه درمان، افزایش یابد و یکی از اقدامات انجام گرفته در این حوزه توسعه و استانداردسازی بخش های سوختگی بوده است.

* کمبود تخت های سوختگی

جان بابایی با اعلام کمبود حدود ٢ هزار تخت سوختگی، گفت: در حال حاضر حدود 1100 تخت سوختگی و 200 تخت ویژه سوختگی داریم و در تلاشیم تا کمبودهای موجود را برطرف کنیم.

معاون درمان وزارت بهداشت اظهار داشت: ارتقای کیفیت مراقبت های درمان بیماران سوختگی، توسعه و تامین تجهیزات پزشکی مورد نیاز بخش های سوختگی و استانداردسازی تخت های موجود در سراسر کشور از جمله اقدامات و اهداف وزارت بهداشت است.

* تخت های سوختگی اضافه شده بعد از اجرای طرح تحول سلامت

وی درباره تعداد تخت های سوختگی اضافه شده طی سال های اخیر بیان کرد: از سال 92 تعداد 207 تخت بستری سوختگی و 72 تخت مراقبت ویژه در 10 مرکز در 9 استان کشور راه اندازی شده است. برای مثال در مراکز سوختگی استان گلستان 20 تخت سوختگی و 8 تخت مراقبت ویژه، در خراسان شمالی 24 تخت سوختگی و 5 تخت مراقبت ویژه، در اهواز 9 تخت مراقبت ویژه، در زابل 10 تخت سوختگی و 4 تخت ویژه و در همدان 24 تخت سوختگی و 8 تخت ویژه راه اندازی شده است.

وی افزود: ١٠ تخت بستری و 80 تخت BICU در 6 استان کشور در حال احداث و استانداردسازی است. همچنین راه اندازی 117 تخت سوختگی و 67 تخت BICU در 10 مرکز تخصصی سوختگی در دستور کار قرار دارد.

جان بابایی گفت: از دیگر اقدامات صورت گرفته در این حوزه، طراحی شبکه ملی مراقبت سوختگی کشور و patient flow، حمایت های تغذیه ای در سوختگی در بیمارستان های وابسته به وزارت بهداشت، آموزش و توانمندسازی کارکنان بخش های سوختگی و مشارکت با اداره کمیسیون پزشکی به منظور تدوین دستورالعمل ارائه خدمات به بیماران سوختگی است.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری ایرنا ، تاریخ انتشار: 5 دی 1397 ، کدخبر: 83148727 ، www.irna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۱
0
0
کمبود امکانات پزشکی نبود امکانات بهداشتی نبود تیم مجرب پزشکی همه باعث مرگ هزاران نفر در سال به علت انواع بیماری و سوختگی و چه و چه و چه می شن بیایید کاری کنیم آخه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین