پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۶۷۹
تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۴۶
یک شرکت نروژی تلاش می کند با شرکت پتروشیمی خارگ قراردادی به ارزش ٦٠٠ میلیون دلار به امضا برساند.

شعار سال: شرکت نفت و گاز هلما وینتج از نروژ فاریند امضای قراردادی به ارزش پنج میلیارد کرون (معادل ٦٠٠ میلیون دلار) با پتروشیمی خارگ را آغاز کرده است.

طبق قرارداد یاد شده، شرکت هلما و شرکت پتروشیمی خارگ در پروژه ای مشترک همکاری می کنند که تا سال ٢٠١٧ میلادی می تواند تولید و صادرات ال ان جی را آغاز کند.

گرهارد لودویگسن، رئیس هیئت مدیره هلما، گفت: ایران به زودی از یک بازیگر سنتی به یک بازیگر مدرن تبدیل می شود؛ برای بسیاری باور این مسئله دشوار است که ایران در سال ٢٠١٧ میلادی به نخستین کشور جهان تبدیل می شود که صادرات ال ان جی از تأسیسات شناور (FLNG) آغاز می کند.

با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاري آنا، تاریخ انتشار: 12 خرداد 1395، کد مطلب: 110226:www. ana.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین