پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۹۳۷۰
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۴
عضو کمیسیون انرژی، صنایع پالایشی و پتروشیمی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، نیاز اساسی صنعت پتروشیمی کشور را در شرایط کنونی ، لایسنسورها (دانش فنی) و تامین مالی اعلام کرد و گفت: نقش وزارت نفت در صنعت پتروشیمی نظارتی است.

شعار سال:

«بهزاد محقق حضرتی» با بیان این که با تبدیل طلای سیاه به دیگر فرآورده‌ها، صنعت پتروشیمی جزو سودآورترین صنایع دنیا به شمار می‌آید، گفت: ایران باید در دو زمینه لایسنسورها و تامین مالی با شرکت های خارجی همکاری داشته باشد.
وی با تاکید بر این که صنعت پتروشیمی مانند دیگر صنایع برای رشد و توسعه نیازمند فراهم آمدن زمینه ای مناسب است، افزود: زمینه ای که اکنون انتظار می‌رود با برداشته شدنِ تحریم های نفتی و دیگر تحریم ها مهیا شده باشد.
محقق حضرتی ادامه داد: این روزها شرکت های مختلف از شرق آسیا تا شرق اروپا پیشنهادهایی برای همکاری و پروژه‌های مشترک ارایه می‌دهند که فعالیت در بخش پتروشیمی می‌تواند جزو مهم‌ترینِ آن‌ها باشد و البته همکاری با شرکت های خارجی باید بیشتر در زمینه تامین مالی باشد.
عضو کمیسیون انرژی، صنایع پالایشی و پتروشیمی اتاق ایران با تاکید بر این که صنعت پتروشیمی ارزش افزوده بسیار بالایی دارد، گفت: سیاست های دولت نیز به گونه‌ای بوده است که سرمایه‌گذاری ها در این عرصه فقط توسط دولت صورت نگیرد، بلکه دیگر بخش ها نیز به این عرصه ورود پیدا کنند.
وی درباره شرکت های سرمایه گذار خارجی در صنعت پتروشیمی اعلام کرد: هم اکنون شرکتهای مختلفی با ایران فعالیت می‌کنند؛ برای نمونه شرکت های ژاپنی یکی از این شرکت هایی هستند که سابقه دیرینه‌ای در صنعت پتروشیمی ایران دارند، به طوری که بندر امام(ره) پیش از انقلاب با عنوان پتروشیمی ایران- ژاپن شناخته می‌شد.
محقق حضرتی با بیان این که همراهی با شرکت های خارجی باید از جنبه‌های مختلف از مهندسی و اجرا گرفته تا تامین مالی و کالا مورد بررسی قرار گیرد، یادآور شد: هم اینک در بخش کالا در ایران به طور کامل به خودکفایی دست یافته ایم، اما نیاز بالایی به دانش فنی (لایسنس) وجود دارد.
وی اضافه کرد: تعداد لایسنسورهای دنیا کمتر از انگشتان دست است و بیشتر آن‌ها در شرایط پساتحریم تمایل بالایی به همکاری با ایران دارند؛ علاوه بر آن، در زمینه تامین مالی نیز نیاز به همکاری کشورهای پیشرفته وجود دارد.
عضو کمیسیون انرژی، صنایع پالایشی و پتروشیمی اتاق ایران، در پایان با اشاره به این که هم اکنون مدت زیادی از اجرای برجام نگذشته است، اظهار کرد: کشورهای بسیاری در قالب هیات های مختلف به ایران می‌آیند که بسیاری از آن‌ها در زمینه پتروشیمی تمایل به همکاری با ایران را دارند و باید از جنبه‌های مختلف بررسی شوند.
به گزارش ایرنا، مذاکرات میان جمهوری اسلامی ایران و گروه 1+5 برای دستیابی به برجام، از نوامبر 2013 میلادی (آذرماه 1392) در چارچوب «توافق موقت ژنو» آغاز شد. پس از توافق ژنو، دو طرف مذاکرات را به مدت 20 ماه ادامه دادند تا سرانجام در آوریل 2015 میلادی (فروردین 1394) به «تفاهم لوزان» به عنوان چارچوبی برای توافق وین دست یافتند.
پس از دستیابی به برجام در بیست و سوم تیرماه 1394، شورای امنیت سازمان ملل متحد با صدور قطعنامه 2231، به طور رسمی از این توافق حمایت کرد و با گنجاندن آن در حقوق بین الملل، عمل به برجام را به صورت قانونی الزام آور کرد.
برجام از بیست و ششم دی ماه 1394 اجرایی شد و همچنان در مرحله پیاده سازی تعهدها قرار دارد.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار 21 خرداد 1395، کد مطلب: 82107312: www. .irna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین