پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۹۰۹۴
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۰:۳۲
رئیس بازرسی صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با اشاره به نظارت بر اصناف در ايام پاياني سال گفت: از ابتدای اسفندماه طرح‌های ویژه نظارت بر بازار در سراسر استان زنجان آغاز می‌شود.
شعارسال: اسماعيل مسلمي با اشاره به افزايش نظارتها در ايام پاياني سال اظهار كرد: بازرسان در اين ايام به صورت ويژه بر قيمت اقلام مصرفي مردم نظارت كرده و با متخلفان برخورد مي‌كنند.

وي با بيان اينكه همچنين بازرسان در نمایشگاههای بهاره حضور خواهند داشت تصريح كرد: در اين ايام نظارتها در سطح استان و شهرستانها بيشتر خواهد بود.

رئیس بازرسی صنعت، معدن و تجارت استان زنجان بیان کرد: همچنين براساس سالهاي گذشته از مکانهای اقامتی و پذیرایی نیز بازرسی مي‌شود و با هر گونه تخلف برخورد قانوني انجام خواهد شد.

وي ابراز كرد: طرح‌های ویژه نظارت بر بازار تا 15 فروردين ادامه دارد و در اين طرح از اصناف مختلف فعال در سطح استان بازديد به عمل مي‌آيد.

مسلمي ابراز كرد: به منظور جلوگیری از هر گونه سوء استفاده مبنی بر گرانفروشی، کم‌فروشی انواع کالاها نظارت بازرسان این سازمان بر بازار شب عید در زنجان تشدید می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: گشت‌های بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت تمامی واحدهای صنفی و به طور ویژه واحدهای عرضه کننده پوشاک، آجیل و خشکبار، کیف و کفش را زیرنظر دارند تا مشکلی در روند فروش کالاهای هدف به مشتریان وجود نداشته باشد.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از پایگاه خبری تحلیلی موج رسا ، تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن 1397 ، کدخبر: ۹۸۵۲ ، www.mojerasa.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین