پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۱۱۵۱۰
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۲
داور نظری، شهردار شهر یزد پس از کارشکنی‌های انجام شده در آغاز کارش، دیروز استعفا خود را تقدیم رئیس شورای این شهر کرد. مقارن بودن زمان استعفا وی، با تاریخ مقرر شده از سوی وزارت کشور برای کسانی که قصد شرکت در انتخابات مجلس دارند، قابل تامل است.شهردار یزد در متن استعفایی که تقدیم شورای شهر کرده با اشاره به این کارشکنی‌ها نوشته است:تحقق برنامه‌ها ، تنها با وحدت، همدلی و هم افزایی امکان‌پذیر است و کارشکنی‌ها و نامهربانی رقبا و سبقت گرفتن حواشی بر متن موجب دلسردی این‌جانب گردیده و ترجیح می‌دهم بار مسئولیت مدیریت شهری را به عزیز دیگری بسپارم و در سنگر دیگری به خدمت ادامه دهم.

شعار سال: داور نظری که در جلسه ۲۴ فروردین توسط شورای شهر یزد به عنوان شهردار انتخاب و ۲۱ اردیبهشت با حکم وزیر کشور رسما شهردار شده بود، پس از حضور در شهرداری و آغاز بکار و از همان روزهای نخست با سنگ‌اندازی و کارشکنی‌های مختلف روبرو شد.

شهردار یزد در متن استعفایی که تقدیم شورای شهر کرده با اشاره به این کارشکنی‌ها نوشته است:تحقق برنامه‌ها ، تنها با وحدت، همدلی و هم افزایی امکان‌پذیر است و کارشکنی‌ها و نامهربانی رقبا و سبقت گرفتن حواشی بر متن موجب دلسردی این‌جانب گردیده و ترجیح می‌دهم بار مسئولیت مدیریت شهری را به عزیز دیگری بسپارم و در سنگر دیگری به خدمت ادامه دهم.

نظری در پایان متن استعفا خود اطمینان داده است که به عنوان شهروند افتخاری شهر جهانی یزد در کنار شهروندان و شورای اسلامی شهر یزد در جهت آبادانی دارالعباده و توسعه پایدار این شهر خواهد کوشید.

گفته می‌شود نظری که از روز اول با کارشکنی‌ها روبه‌رو شد سعی کرد با تعامل و گفت‌وگو با اقلیت شورا، حواشی را کم و امور شهر یزد را پیش ببرد اما ادامه دار شدن عدم همراهی اقلیت شورا، او را به سمت استعفا حرکت داد.

شنیده می‌شود، داور نظری اصرار داشته است که استعفایش پیش از ١٦ خرداد تصویب شود تا در صورت تصمیم برای حضور در انتخابات مجلس در موعد قانونی اعلام شده از سوی وزارت کشور استعفا داده باشد. البته هنوز مشخص نیست داور نظری به دنبال کاندیدا شدن از کدام حوزه انتخابیه است.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری اسکان نیوز، تاریخ انتشار 12خرداد 98، کد خبر: 20177، www.eskannews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین