پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۴۸۸۶۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۱
حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، ‌عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، با اشاره به اینکه ایران هیچ‌گاه دنبال خروج از NPT نبوده است و اصرار برخی بر این موضوع کمین و دام است، گفت: اصرار عده‌ای بر ترغیب کشور به خروج از NPT اقدامی ستون پنجمی و مشکوک است. این افراد خودآگاه یا ناخودآگاه با ستون پنجم ارتباط دارند و در این حرف نباید شک کرد.
شعارسال: حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، ‌عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، با اشاره به اینکه ایران هیچ‌گاه دنبال خروج از NPT نبوده است و اصرار برخی بر این موضوع کمین و دام است، گفت: اصرار عده‌ای بر ترغیب کشور به خروج از NPT اقدامی ستون پنجمی و مشکوک است. این افراد خودآگاه یا ناخودآگاه با ستون پنجم ارتباط دارند و در این حرف نباید شک کرد.

 حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، ‌عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ، در پاسخ اظهارات برخی مبنی بر اینکه زمان مناسب خروج ایران از NPT رسیده است گفت: هیچ‌گاه موضوع خروج از NPT از طرف جمهوری اسلامی ایران مطرح نبوده و اصرار برخی بر خروج ایران از NPT یک کمین و دام است.

نماینده مردم اسلام‌آباد غرب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: افرادی که دنبال ترغیب و تشویق ایران به خروج از NPT هستند برای کشور کمین گذاشته‌اند و باید در ارتباطات‌شان حتماً شک کرد و دانست آنها خیرخواه مردم نیستند.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: در دنیای امروز حتی پنج قدرت اصلی که عضو NPT هستند، تخلفات زیادی از مفاد NPT  و اساسنامه آژانس اتمی دارند، ولی هنوز عضو NPT هستند و نمی‌خواهند بنیاد حقوقی حضورشان را از بین ببرند. در حالی که جمهوری اسلامی ایران بیشترین پایبندی، ‌بیشترین نظارت و بیشترین بازرسی را در تاریخ NPT داشته و هزینه سنگین آن را پرداخت کرده است.
 
فلاحت‌پیشه درباره هزینه سنگینی که جمهوری اسلامی در این باره پرداخته گفت: هزینه آن کندی در توسعه صنعت هسته‌ای ماست، قبل از آن نیز این هزینه گزاف پرداخت شده و دیگر قابل جبران نیست.
 
نماینده مردم اسلام‌آباد غرب در مجلس دهم صحبت‌های خود را این‌طور توضیح داد: به نظرم اصرار و تلاش برخی بر وادار کردن جمهوری اسلامی ایران به خروج از  NPT خط ستون پنجمی دارد و باید نسبت به آن مشکوک بود.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پاسخ اینکه چه کسانی دنبال خروج ایران از NPT هستند گفت: افرادی که چنین اصراری دارند یا خودآگاه یا ناخوداگاه با ستون پنجم ارتباط دارند و در این حرف نباید شک کرد.
 

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  ازپایگاه خبری اعتماد آنلاین  ،تاریخ انتشار:    12  آذر 1398،کدخبر:   366005،www.etemadonline.com
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Denmark
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۹
0
0
برجام، npt , fatf ,cft یا هر چیز دیگری فعلا برای ایران حکم سم محلک را دارند. هم عقل و هم فهم حکم می‌کنند با این مسائل بیهوده و مضر سرکاری نباشد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین