پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۲۵۲۲۲۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۱
وزیر آموزش و پرورش با هدف حل «معضل ۴۰ ساله مدیریت مناطق و شهرستان ها» و نیز «تحول نقش مدیریت از کارپردازی به کنترل کیفیت آموزشی» رسما مسئولیت تعمیرات اساسی ساختمان مدارس را به سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس واگذار کرد.

شعار سال : محسن حاجی میرزایی در توییتی نوشت: امروز در اجرای سند تحول، طی مراسمی رسما مسئولیت تعمیرات اساسی ساختمان مدارس را به سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس واگذار کردم تا معضلی ۴۰ ساله از مدیریت آموزش و پرورش مناطق و شهرستان ها حل شود و نقش مدیریت از کارپردازی به کنترل کیفیت آموزشی چرخش کند.

حاجی میرزایی این تصمیم را بعد از مراسم افتتاح دبیرستان «ماندگار طالقانی» تبریز و با تاکید بر «عدالت آموزشی» و «تسهیل یادگیری» اعلام کرد.

وزیر آموزش و پرورش در سفر به تبریز با بیان اینکه ۳۰ درصد مدارس کشور نیازمند توجه است، گفت: ۱۸ درصد مدارس نیازمند مقاوم‌سازی و ۱۲ درصد نیازمند تخریب و بازسازی است.

حاجی میرزایی روز پنج‌شنبه در مراسم افتتاح دبیرستان ماندگار طالقانی تبریز افزود: دولت برای رفع سختی و مشکلات آموزش و پرورش متناسب با میزان مشارکت خیران تخصیص ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان را تضمین کرده است.

وی گفت: قانون ظرفیت های متنوعی در این زمینه دارد که می تواند آموزش و پرورش را در دستیابی به اهدافش کمک کند.

حاجی میرزایی با بیان اینکه مدارس با همه فضاها و بناها متفاوت است افزود: مدارس علاوه بر ویژگی آرامش، باید محلی مناسب برای یادگیری نیز باشد و همه افرادی که در ساخت مدارس فعال هستند علاوه بر مفاهیم فنی و مهندسی باید به مفاهیم همچون آرامش روحی و روانی و زیبایی نیز توجه کنند.

وی گفت: ارزیابی ما از نوسازی و تجهیز مدارس نباید منحصر به عمر بناها باشد بلکه باید به دنبال ایجاد مکانی باشیم که یادگیری را نیز تسهیل کند...اگر چه عنصر اصلی در یادگیری، دانش آموز است اما تجهیزات و بناها نیز باید در راستای فرایند یادگیری قرار گیرد و سازمان نوسازی مدارس باید در این راستا تلاش کند.

وزیر آموزش و پرورش به توزیع نامناسب امکانات آموزشی اشاره کرد و گفت: در برخی جاها با انبوه دانش آموزان و در برخی موارد با کمبود دانش آموز مواجهیم که باید تمهیداتی در زمینه عدالت آموزشی اندیشیده شود.

حاجی میرزایی گفت: دسترسی آسان به فضای آموزشی باید فراهم شود و مدیران باید در این زمینه خلاقیت داشته باشند.

وی به افتتاح دبیرستان طالقانی تبریز اشاره کرد و گفت: در مدرسه ای هستیم که خاطرات بزرگی در شهر بزرگ تبریز دارد که باید به عناصر و معماری آن توجه شود.

عملیات تخریب و بازسازی دبیرستان طالقانی در سال ۱۳۹۳ شروع و در حال حاضر در سه طبقه با اسکلت بتونی به مساحت زیربنای۴ هزار و ۹۸۹ متر مربع و با اعتبار ۸۷ میلیارد و ۳۴۰ میلیون ریال اجرا شد.

این دبیرستان شامل ۲۱ کلاس، سالن آمفی تئاتر، آزمایشگاه های مختلف، کتابخانه و ۲ دستگاه آسانسور است.

مساحت محوطه این دبیرستان در حدود ۳ هزار و ۴۰۰ مترمربع شامل فضای سبز، پارکینگ و فضای ورزشی است.

وزیر آموزش و پرورش در سفر دو روزه به آذربایجان شرقی قرار است ضمن افتتاح چهار طرح دبیرستان طالقانی، دبیرستان مصلی نژاد، باشگاه پیشکسوتان و کلینیک دندان پزشکی فرهنگیان، با عزیمت به مناطق زلزله زده ترکمانچای میانه از مراکز آموزشی این مناطق بازدید کند.

شعار سال ، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار 6 دی 98 ، کد خبر :83609641 ، irna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۲۴ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۶
0
0
جک میگید خدایی اگه به سازمان نوسازی واگذار نشه پس مثلا شهرداری باید بره درست کنه؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین