پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۱۰۹۷
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۰:۵۲
نائب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اشاره به بیشترین دلایل ابتلا به کرونا در کشور گفت: بر اساس آمار ۴۰ الی ۴۵ درصد شیوع کرونا از طریق مراجعات به مراکز درمانی و رعایت نکردن نکات بهداشتی و ۳۰ درصد انتقال بیماری کووید ۱۹ هم از طریق حمل‌ونقل عمومی مترو و اتوبوس صورت گیرد.

شعار سال: محمدحسین قربانی با بیان اینکه قرنطینه در کشور به‌صورت گام‌به‌گام انجام‌شده است، اظهار کرد: فاصله‌گذاری اجتماعی و سپس فاصله‌گذاری هوشمند یکی از اقدامات مهم به مدیریت کرونا بوده است، زیرا اولویت ایران در مدیریت و کنترل ویروس کووید (۱۹) قرنطینه گام‌به‌گام بوده است.

وی با اشاره به بیشترین دلایل ابتلا به کرونا در کشور گفت: در روز‌های اول شیر کرونا در استان گیلان و کشور مردم با مشاهده کوچک‌ترین علائمی به بیمارستان و مراکز درمانی مراجعه می‌کردند و این امر سبب شد تا ۴۰ الی ۴۵ درصد شیوع کرونا از طریق همین مراجعات و رعایت نکردن نکات بهداشتی و ۳۰ درصد انتقال بیماری کووید ۱۹ هم از طریق حمل‌ونقل عمومی مترو و اتوبوس صورت گیرد.

نائب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اذعان به اینکه کارکنان برای حضور در محل کار خود مجبور به استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی هستند، تصریح کرد: علیرغم اینکه دولت تدبیر لازم برای کاهش حضور کارکنان اندیشیده و مقرر شد کارکنان دولت به‌صورت دورکاری به کار‌های خود ادامه دهند، ولی بازهم شاهد حضور کارکنان و کارگران بخش خصوصی به محل کار خود هستیم.

قربانی همچنین با تأکید بر رعایت پروتکل بهداشتی توسط مشاغل کم ریسک افزود: در طرح فاصله‌گذاری هوشمند مقرر شد مشاغل کم ریسک و کم‌خطر وارد چرخه اقتصادی شده با مراجعه به سایت وزارت بهداشت در سامانه ثبت‌نام کرده و پروتکل‌های بهداشتی را به‌طور دقیق انجام دهند.

وی با تأکید بر اینکه افراد مبتلا شده به کرونا احتمال دارد دوباره به این ویروس مبتلا شوند، خاطرنشان کرد: تاکنون سازمان جهانی بهداشت با قطعیت اعلام نکرده که افراد مبتلا شده به کرونا در برابر این بیماری ایمن می‌شوند و تحقیقات دراین‌باره ادامه دارد لذا مردم باید تا زمان مشخص شدن روش قطعی درمان کرونا مراقبت‌های بهداشتی خود را ادامه دهند.

نائب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به تفاوت‌های ویروس کرونا و آنفولانزا گفت: بسیاری از دانشمندان و متخصصان علائم آنفولانزا و کرونا را یکی می‌دانند، ولی کسی که آنفولانزا می‌گیرد بدن فرد بیمار نسبت به آن ویروس مقاوم شده و در کرونا این‌گونه نیست همچنین برای آنفولانزا درمان قطعی پیداشده، ولی هنوز برای کرونا درمان وجود ندارد.

قربانی از رفع دغدغه بیماران کرونایی خبر داد و افزود: بر اساس ابلاغیه ستاد مبارزه با کرونا کشور هزینه درمان بیماران کرونایی در تمامی بیمارستان‌های دولتی خصوصی رایگان بوده و بیمه تمام هزینه بیماران را پرداخت می‌کند.

وی با بیان اینکه دولت باید از اقشار کم‌درآمد حمایت‌های لازم را به عمل‌آورده تصریح کرد: بسیاری از افراد دهک پایین جامعه به‌صورت روزمزد کارکرده و برای امرارمعاش باید قرنطینه را بشکنند لذا برای جلوگیری از انجام این کار و کنترل کرونا دولت باید از اقشار کم‌درآمد جامعه حمایت‌های لازم را به عمل آورد، زیرا سلامت جامعه اولویت حاکمیت در جمهوری اسلامی است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از وبسایت فرارو، تاریخ 27 فروردین 99، کد مطلب: 436827: www.fararu.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین