پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دوشنبه ۲۳ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 14
کد خبر: ۲۹۲۰۷۷
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۴

دفاع معاون وزیر بهداشت از برگزاری کنکور

کنکور فوق لیسانس در شهر تهران معادل نصف روز پاساژ علاء الدین است وجمعیت کل کنکور در کشور به اندازه جمعیت یک روز در ساحل مازندران و گیلان نیست.
شعارسال: ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت در خصوص برگزاری کنکور اظهار کرد: اگر قرار است که کنکور برگزار شود باید همه پروتکل‌های بهداشتی به طور دقیق رعایت شود و انجام این دستورالعمل‌ها خیلی سخت نیست.

او ادامه داد: کنکور کارشناسی ارشد در شهر تهران معادل نصف روز پاساژ علاء الدین است وجمعیت کل کنکور در کشور به اندازه جمعیت یک روز در ساحل مازندران و گیلان نیست. هرهفته ما شاهد یک طرفه شدن جاده‌های شمال به سمت تهران به دلیل کثرت جمعیت و مسافران هستیم.

حریرچی گفت: اگر ما بگوییم کنکور برگزار می‌شود افراد خارج نشین، افرادی که مخالف مردم ایران و مخالف جمهوری اسلامی هستند، می‌گویند نباید کنکور برگزار شود، اما اگر اعلام کنیم که کنکور را برگزار نکنیم آن‌هایی که اکانت‌های قابل پیگیری دارند، می‌گویند که ما ضد آموزش و ضد دانشگاه و ارتجاع سیاه در کشور هستیم.

او بیان کرد: فاصله صندلی‌ها را از ۱.۲ به ۱.۸ افزایش داده ایم و همه داوطلبان دارای ماسک بوده و اگر کسی ماسک نداشته باشد به او ماسک می‌دهند و اگر کسی بیمار باشد حوزه جداگانه برای چنین داوطلبانی در نظر گرفته شده است.

حریرچی افزود: وزارت بهداشت همه پروتکل‌های بهداشتی را نوشته و ستاد ملی کرونا در این خصوص تصمیم گرفته و انجام این کار بر عهده وزارت علوم و سازمان سنجش است.

حریرچی ادامه داد: عزاداری حضرت امام حسین (ع) در خون همه ما است، اما برگزاری چنین مراسمی با این تراکم جمعیت و نشستن عزاداران با سه برابر ظرفیت مساجد و حسینیه‌ها ممکن نیست و تجمع، مخالف دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی است.

او افزود: یکی از طرح‌های ما این است که هر خانه می‌تواند یک حسینیه باشد و مردم با نصب یک پرچم مشکی در خانه هایشان می‌توانند چهره شهر‌ها را سیاه پوش کنند و اجمالا ما مخالف دسته هستیم.

حریرچی افزود: پخت غذا در حسینیه و مساجد معمولا با تراکم همراه است و ممکن است با انتقال بیماری همراه شود و حتی در هنگام ایستادن مردم در صف برای گرفتن غذا و برای ثواب ممکن است سبب انتقال بیماری شود.

او بیان کرد: اگر عزاداری برگزار شود و کسی به بیماری کرونا مبتلا نشود این موضوع نقطه شکوه کار ما محسوب می‌شود.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از باشگاه خبرنگاران، تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹، کدخبر: ۷۴۴۵۰۶۵، www.yjc.ir
خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین