پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۹۹۸۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۹
عضو کمیسیون کشاورزی با بیان اینکه تصویب طرح دو فوریتی خرید تضمینی گندم باید در دستور کار مجلس قرار بگیرد، گفت: افزایش قیمت کود شیمیایی بسیاری از کشاورزان را زمین گیر می‌کند.
شعار سال: حجت‌الاسلام محمد سبزی با اشاره به ارائه طرح دوفوریتی خرید تضمینی گندم کشاورز اظهار داشت: خوشبختانه طرح دو فوریتی خرید تضمینی گندم از کشاورز با اکثریت آرا به‌رغم چند مخالف به تصویب رسید که البته این طرح به دلیل اهمیت موضوع زودتر از موعد مقرر مصوب شد.
وی افزود: جزئیات طرح نیز در کمیسیون بررسی شد که اگر این اتفاق صورت بگیرد کشاورز این انگیزه را دارد که با وجود گرانی کود، ولی چون محصولش با قیمت مناسبی توسط دولت خریداری می‌شود، تولید داشته باشد.
سبزی عنوان کرد: دولت بحث افزایش قیمت کود‌های شیمیایی و بذر را ابلاغ کرده و مجلس تنها کاری که می‌توانست انجام دهد تمرکز و تصویب افزایش قیمت تضمینی بود که به صورت فوریتی با رأی بالا به تصویب رسید و قطعا با اجرای این طرح بخش عمده مشکلات کشاورزان مرتفع می‌شود.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس بیان کرد: باتوجه به اهمیت گندم در امنیت غذایی کشور، تمرکز کمیسیون کشاورزی مجلس ایجاد انگیزه گندم‌کاران است؛ به‌خاطر اینکه در سایر محصولات کشاوزری به عنوان مثال سیفی‌جات به‌سبب نبود خرید تضمینی، می‌تواند تا حدودی با افزایش قیمت، هزینه‌های خود را جبران کند، ولی در گندم، چون خریدار دولت است و از قبل قیمت آن تعیین شده افزایش قیمتی وجود ندارد.
وی تصریح کرد: هم جای سوال است و هم تأسف که امسال دولت ۲ میلیون تن گندم وارد کشور کرده و بابت آن ۱۲ هزار میلیارد تومان پرداخت کرده؛ در حالی‌که ۸ میلیون تن از کشاورز خریداری کرده، ولی بابت آن ۱۹ هزار میلیارد تومان پرداخته است؛ باید پرسید چرا باید این میزان تفاوت قیمت وجود داشته باشد؟
سبزی بیان کرد: اگر کشاورز انگیزه برای کشت نداشته باشد و کشت گندم به حداقل برسد، دولت باید چندین برابر این مبلغ برای واردات بیشتر پرداخت کند؛ اگر دولت قیمت تضمینی را افزایش دهد نیازی احساس نمی‌شود که برای ۲ میلیون تن گندم، ۱۲ هزار میلیارد تومان پرداخت کند و خود کشاورز این نیاز را جبران می‌کند.
وی ادامه داد: برای تصمیم‌گیری درباره نحوه اجرای این طرح قرار است شورایی با حضور رئیس کل بانک مرکزی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر جهادکشاورزی، رئیس اتاق تعاون، رئیس اتاق بازرگانی، رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی، ۲ نفر کشاورز عمده به نمایندگی از کشاورزان و ۲ نماینده از کمیسیون کشاورزی به عنوان ناظر تشکیل و از سال زارعی جدید قیمت‌های تضمینی مصوب و به کشاورز اعلام شود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار ۲۴ شهریور ۹۹، کد خبر: ۲۳۴۸۲۹۰، www.tasnimnews.com
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
France
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۴
0
0
این خیلی طبیعیه که وزارت کشاورزی درست عمل نکن وقتی کسانی بهش نظارت میکنن که هیچی از کشاورزی نمیدونن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین