شعار سال: پارک جنگلی یاسوج نامی غریب برای مسافران و حتی طبیعت دوستان و مردم دیار زاگرس نیست، پارکی که امروز نماد و سمبلی برای پایتخت طبیعت است و همچون نگینی بر شمال خاوری این شهر میدرخشد.
همچنان بلاتکلیف!
پارک جنگلی یاسوج که خود به تنهایی به دلیل داشتن زیباییهای طبیعی منحصر به فرد میتواند بار زیادی از گردشگری و توسعه این استان و حتی مرکز آن؛ پایتخت طبیعت (یاسوج) را به دوش بکشد امروز در بلاتکلیفی به سر میبرد و همچنان بعد از چندین سال گفتگو و جلستان متعدد طرح جامع گردشگری آن اجرا نشده است.
کشمکشهای ادامه دار شورای شهر و شهرداری یاسوج، وزارت نفت و منابع طبیعی و سازمان جنگلها باعث شده که طرحهای توسعهای و زیبا سازی این پارک همچنان راکت بماند و هر روز به نابودی این پارک به دلیل قطع بی رویه درختان بلوط توسط عدهای مسافر نما نزدیک شویم.

سوختن به بهانه ذغال خط پایان یک درخت بلوط
پارک جنگلی یاسوج که به عنوان یکی از وسیعترین پارکهای جنگلی در جنوب ایران از آن یادمی شود با پوششی بسیار زیبا از درختان بلوط تشکیل شده که طبق یک نظر سنجی قریب ۷۶ درصد از پوشش درختی آن را درختان بلوط تشکیل داده اند.
اما اصل ماجرای این پارک بی سرسامانی آن و جدالهای پی در پی نماینده سابق بویراحمد و دنا و سرمایه گذاری وزارت نفت در این پارک بود که هنوز هم در هالهای ازبهام قرار دارد.
هرچند که در ماههای اخیر کلنگ طرح جامع گردشگری آن به گفته برخی بر زمین زده شده و شهرداری یاسوج مباردت به نصب چراغ روشنایی در این پارک کرده است، اما نبود یک طرح جامع، نبود سکو و آلاچیقهای متنوع و حتی موارد اولیه برای رفاه حال شهروندان همچنان این پارک را ادر هالهای از ابهام قرار داده است.
چراهایی که همچنان بی پاسخ هستنددر گذشته نچندان دور به دلیل تاریکی در این پارک زیبا نام پارکی مخوف را برای آن انتخاب کرده بودند که طرح جدید روشنایی این پارک کمی از این وحشت را در آن کاسته است، اما همچنان این نام بر این پارک خود نمایی میکند.
اکنون پس از اجرای پروژه بهسازی روشنایی این پارک جنگلی بزرگ شاهده روشن ماندن این چراغها در طول روز هستیم که بی برنامگی و بی سلیقه بودن و تا حدودی کم تخصص بودن مهندسین اجرا و ناظرین این پروژه را میرساند.
اما جوای سئوال از مسئولالن در این زمینه اینجاست که چرا پارک بزرگ جنگلی یاسوج که میتواند بار زیادی از توسعه گردشگری و نشان دادن جاذبههای بکر پایتخت طبیعت را بر دوش بکشد؛ همچنان بلاتکلیف مانده و همچنان مسئولان امر در زمینه توسعه زیر ساختهای آن هچنان ساکت هستند.
سئوال بعدی از مسئولان امر از جمله شورای شهر و شهرداری نیز این بوده که چرا به شعارهای خود در زمینه توسعه گردشگری مرکز استان عمل نکرده و همچنان ساکت هستند و به جدالهای ادامه دار خود در این شورا میپردازند و از شعارهای خود دور مانده اند؛ و سئوال آخر از مسئولان امر این بوده که چرا هنوز هیچگونه پالس و صبحتی از واگذاری قسمتی از این پارک به وزارت نفت به گوش نمیرسد و اگر هم قسمتی از این پارک به وزارت نفت واگذار شده است چرا مسئولان در این زمینه مردم را نامحرم دانسته و آن را رسانهای نمیکنند.
امروز باید به عینه گفت که پارک جنگی امروز مأمن بسیاری از طبیعت دوستان در پهنه زاگرس است که با حضور در این مکان مفرح، زیباییهای این طبیعت را بیشتر به عینه میبینتند، پس باید در این زمینه با مردم شفافتر بود.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از صبح زاگرس، تاریخ انتشار: 2 آبان۱۳۹۹، کد خبر:-، sobhezagros.ir