پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۹۲۸۸
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۵
شرکت علوم و فناوری هوافضای چین اعلام کرد که این کشور اکنون برنامه ساخت ایستگاه‌های فضایی را در یک دوره دو ساله فشرده در دستور کار دارد و هدف خود را برای تکمیل ایستگاه فضایی تا پایان سال ۲۰۲۲ حفظ می‌کند.
شعار سال: شرکت علوم و فناوری هوافضای چین از آغاز عملیات مونتاژ موشک مخصوص پرتاب اولین ماژول ایستگاه فضایی این کشور در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

موشک بلند سنگین Long March ۵ B برای پرتاب اولین ماژول ایستگاه فضایی چین به زودی برای راه اندازی در ماه آوریل در ونچانگ مونتاژ می‌شود.

شرکت علوم و فناوری هوافضای چین (CASC) با استناد به بیانیه مطبوعاتی در ۱۶ فوریه دفتر مهندسی فضایی چین (CMSEO) اظهار کرد Long March ۵ B در مسیر ونچانگ برای آماده سازی است.

موشک Long March ۵ B با ۸۴۹ تن وزن، ماژول هسته‌ای تیانهه با ۲۲ تن وزن را از مرکز پرتاب ماهواره ونچانگ پس از تحویل، مونتاژ، ادغام و آزمایش به فضا پرتاب خواهد کرد.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد کشتی باری شویانگ ۱۶ از تیانجین، شهر شمالی که اجزای سازنده Long March ۵ B در آن ساخته شده است حرکت کرده و در ۱۶ فوریه به بندر کینگلان رسیده است. ظاهرا این کشتی به جای Yuanwang-۲۱ اختصاصی و - ۲۲ کشتی باری مورد استفاده قرار گرفته است.
 
 
 
ساخت و تکمیل ایستگاه فضایی چین تا سال ۲۰۲۲
 


اولین ماژول ایستگاه فضایی چین
 
چین زمان مشخصی را برای این ماموریت اعلام نکرده است، با این حال تلاش‌های قبلی پرتاب موشک Long March ۵ B حدود دو ماه به طول انجامیده است، بنابراین انتظار می‌رود پرتاب موشک از اواسط تا اواخر آوریل باشد.

ماژول هسته تیانهه به طول ۱۶.۶ متر و قطر ۴.۲ متر قبلا به منظور آماده سازی برای پرتاب به ونچانگ تحویل داده شده است.

تیانهه، به معنای «هماهنگی آسمان‌ها»، قرار است به طور مستقیم در مدار پایین زمین به ارتفاع حدود ۳۷۰ کیلومتر قرار گیرد. این ماژول از جان سه فضانورد و مدار کل مجموعه پشتیبانی خواهد کرد.

چین قصد دارد ایستگاه فضایی خود را از طریق ۱۱ پرتاب در طی سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ احداث کند. این‌ها شامل سه پرتاب ماژول، چهار ماموریت باری تیانژو و چهار پرواز خدمه می‌شود. سپس پرتاب تیانهه از طریق Long March ۲ F انجام خواهد شد که برای این منظور کشتی باری تیانژو برای تامین سوخت تیانهه پهلوگیری خواهد کرد که در ۷ مارس در مراحل نهایی آماده سازی قرار می‌گیرد.

به دنبال آن اولین ماموریت خدمه شنژو-۱۲، از طریق موشک هایپرولیک Long March ۲ F از جیوگان پرتاب می‌شود. CMSEO در ۱۶ فوریه اعلام کرد که خدمه منتخب قبل از ماموریت وارد مرحله آموزش فشرده شده‌اند.

CASC همچنین گفت موشک‌های دوازدهم و سیزدهم Long March ۲ F برای ماموریت‌های شنژو-۱۲ و -۱۳ آماده عمل هستند. این نشان می‌دهد که دو ماموریت خدمه در سال ۲۰۲۱ در مرحله انجام قرار دارند، اولین ماموریت در نیمه اول سال انجام می‌شود.
 
 
ساخت و تکمیل ایستگاه فضایی چین تا سال ۲۰۲۲
 
 
ایستگاه فضایی چین

از سال ۲۰۰۳، چین شش ماموریت خدمه و دو آزمایشگاه فضایی را به منظور توسعه و تایید طیف وسیعی از فناوری‌ها و توانایی‌های این پروژه راه اندازی کرده است.

آخرین مورد ماموریت یک ماهه شنژو-۱۱ در آزمایشگاه فضایی Tiangong-۲، ۲۰۱۶ بود. در آوریل سال ۲۰۲۰ چین یک عملیات آزمایشی از Long March ۵ B انجام داد که آن را اولین نمونه فضاپیمای خدمه نسل جدید به اعماق فضا معرفی کرد. کشتی جدید و بدون پیچ با پیشرانه بارگیری شد تا محموله‌ای از نظر جرم شبیه به ماژول ایستگاه فضایی را شبیه سازی کند.

راه اندازی ماژول اصلی تیانهه به دلیل عدم موفقیت در پرتاب دوم Long March ۵ B به تاخیر افتاد و راه اندازی آزمایشی آن را به تعویق انداخت. چین اکنون برنامه ساخت ایستگاه‌های فضایی را در یک دوره دو ساله فشرده در دستور کار دارد و هدف خود را برای تکمیل ایستگاه فضایی تا پایان سال ۲۰۲۲ حفظ می‌کند.

پس از اتمام CSS توسط ماژول نوری Xuntian، یک تلسکوپ فضایی کلاس هابل به مدار متصل می‌شود. خود ایستگاه فضایی نیز می‌تواند از سه به شش ماژول توسعه یابد.

CASC با برنامه ریزی برای انجام حداقل ۴۰ پرتاب در سال، شلوغ ترین‌سال چین را رقم خواهد زد. احتمال می‌رود تلاش‌ها برای فرود مریخ نورد Tianwen-۱ در ماه مه تا ژوئن، در میان پرتاب‌های تیانه، تیانژو و شنژو ادامه داشته باشد.
 
شعار سال؛ با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری وب زوم، تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۹، کد خبر: ۴۰۰۷، www.webzoom.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین