پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۴۰۴۳
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۵ - ۰۵:۵۷
دبیر انجمن صنفی راهنمایان گردشگری با اشاره وضعیت نامناسب دستشویى‌هاى مراکز گردشگرى و بین‌راهی گفت: این مسأله یکى از چالش‌هاى مهم حوزه گردشگرى ایران است.

شعار سال: حمید درودیان در ارتباط با معضل کمبود سرویس بهداشتی تمیز و مناسب در مسیرهای گردشگری گفت: سال ۲۰۱۷ همه راهنمایان گردشگری دنیا به ایران می‌آیند و گردهمایی کنوانسیون راهنمایان گردشگری در ایران برگزار می‌شود و جالب است که یکی از چالش‌هایی که نمایندگان آن‌ها برای این گردهمایی مطرح کردند، این بود که سرویس‌های بهداشتی ما استاندارد نیست.

وی ادامه داد: این گردهمایی به نوعی معرفی ایران به راهنمایان است تا آن‌ها جاذبه گردشگری ایران را به گردشگرانشان معرفی کنند و این خوب نیست که آن‌ها در معرفی ایران به گردشگران به سرویس‌هاى بهداشتی کثیف در ایران اشاره کنند.

دبیر انجمن صنفی راهنمایان گردشگرى توضیح داد: به عنوان راهنمای تور یکی می توانم بگویم از چالش‌های بزرگ ما سرویس‌های بهداشتی است معمولا وقتی گروه بزرگی از گردشگران را برای تور به جایی می‌بریم اول خودمان دستشویی‌ها را نگاه می‌کنیم که تمیز باشد بعد به گردشگر می‌گوییم که برود و از دستشویی استفاده کند که خجالت آور است.

وی تصریح کرد: شهرداری‌ها می‌تواند سرویس هاى بهداشتی در ست کنند و به جای آن از گردشگران خارجی پول بگیرند زیرا برای آن‌ها ممکن است پرداخت یک یورو یا یک دلار زیاد نباشد، برخی کشور‌ها هم مانند ترکیه یک لیر می‌گیرندو شما می‌توانید به جای آن از دستشویی‌های تمیز استفاده کنید.

دورودیان با تاکید بر اینکه هم تعداد دستشویی‌ها کم است و هم نظافت آن‌ها با مشکل روبرو است، گفت: از آنجا که این مسائل قبح دارد کسی سمتش نمی‌رود اما به نظر من یکی از ابتدایی‌ترین پایه‌های گردشگری همین سرویس بهداشتی است.

این راهنمای گردشگری توضیح داد: گاهی مجبور می‌شویم در مسیر مسافران را به یک هتل برای دستشویی ببریم، هتل‌ها هم معمولا می‌گویند این افراد مسافر ما نیستند و نمی‌توانند از دستشویی استفاده کنند، ما هم مبلغی را به آن‌ها می‌دهیم و خواهش می‌کنیم که اجازه دهند از سرویس‌های بهداشتی هتل استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه وضعیت سرویس‌های بهداشتی در برخی مکان‌های تاریخی و گردشگری نیز مناسب نیست، اظهار کرد: بسیاری از گردشگران پس از آنکه با تاریخ ایران آشنا می‌شوند درخواست می‌کنند که از قلعه الموت بازدید کنند اما این مکان سرویس بهداشتی مناسب و تمیز ندارد.

دورودیان در پاسخ به اینکه وظیفه ساخت و نگهداری از این دستشویی‌ها بر عهده دولت است یا بخش خصوصی؟ گفت: در کنار سایت‌های باستانی گردشگری، سازمان میراث فرهنگی موظف به ساخت دستشویی و فراهم کردن شرایط نگهداری از آن است، اما در مورد دستشویی‌های بین راه، دولت می‌تواند بخش خصوصی را حمایت کند تا مثلا در کنار استراحتگا ه‌ها یا پمپ بنزین دستشویی تمیز ایجاد کنند.

با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاري ايلنا، تاریخ انتشار: 5 آبان 1395، کد مطلب: 422277 :www. ilna.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین