پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۶۸۲۴۴
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۹
علی ارسلان دارنده مدال‌های برنز بزرگسالان آسیا و برنز جوانان جهان و چهار طلای آسیا در رده‌های نوجوانان و جوانان، به تابعیت صربستان درآمد.

شعار سال:علی ارسلان با تغییر تابعیت خود، از این پس برای کشور صربستان به میدان می‌رود.
 
علی ارسلان دارنده مدال‌های برنز بزرگسالان آسیا و برنز جوانان جهان و چهار طلای آسیا در رده‌های نوجوانان و جوانان، به تابعیت صربستان درآمد.
 
ارسلان با سابقه سال‌ها حضور در اردوهای تیم ملی کشتی فرنگی و مسابقات مختلف بین‌المللی، آخرین بار چند روز پیش در رقابت‌های فینال لیگ کشتی فرنگی به میدان رفت و موفق شد نخستین پیروزی را برای نماینده آمل در فینال به دست بیاورد. وی از این پس با تغییر تابعیت خود قصد دارد برای کشور صربستان به میدان برود. قرار است ارسلان در مسابقات قهرمانی اروپا در وزن ۷۲ کیلوگرم به میدان برود.
 
ارسلان آخرین بار در جریان مسابقات امیدهای جهان ۲۰۱۸ از رسیدن به مدال بازماند.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایمنا  ، تاریخ انتشار: 28  آذر  1400، کدخبر: ، www.imna.ir،543009

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین