پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۷۱۶۹۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۰
در استان سیستان و بلوچستان تنها یک شرکت توزیع آرد سهمیه‌ای وجود دارد و این انحصاری بودن حمل و نقل آرد باعث بروز اختلال‌های توزیع می‌شود.
شعار سال: محمد محبی دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان و بلوچستان تاکید کرد: مساله کمبود آرد در سیستان و بلوچستان به انحصاری بودن حمل و نقل آرد استان باز می‌گردد.

به گفته او تنها یک شرکت توزیع آرد استان سیستان و بلوچستان را برعهده دارد و اخیراً هم سر این مساله بسیار درگیر شده ایم.

محبی اظهار کرد: این انحصار سبب شده این شرکت هر روز یک بهانه برای توزیع آرد بیاورد. یک روز به بهانه نداشتن خودرو، یک روز به دلیل نبود سوخت و یک روز به بهانه نبود نیرو کار توزیع آرد دچار اخلال می‌شود.

او متذکر شد: چندین بار مطرح شده که شرکت دومی نیز مسئولیت توزیع آرد استان را برعهده بگیرد تا این بخش از انحصار خارج شود.

آرد به دلیل اختلاف شرکا نرسید

به دنبال آزادفروشی و کم شدن پخت نان یارانه‌ای در سیستان و بلوچستان، شرکت بازرگانی دولتی ایران طی اطلاعیه‌ای این موضوع را مربوط به اختلاف بین شرکا در یک کارخانه آرد دانست. در این اطلاعیه آورده شده است: «پراکندگی کارخانجات آرد در استان پهناور سیستان و بلوچستان به گونه‌ای است که آرد مورد نیاز مصرف کنندگان در اقصی نقاط استان در کوتاه‌ترین زمان و فاصله تهیه و تامین می‌شود، لذا توقف فعالیت یکی از کارخانجات آرد مهم و موثر در شهرستان ایرانشهر در ماه‌های اخیر که متاثر از اختلاف شرکا بوده است، توأم با افزایش قابل توجه تعرفه و نرخ حمل ناوگان جاده‌ای و همچنین دغدغه مسئولین امر به منظور جلوگیری از هرگونه نوسانات قیمتی که منجر به افزایش نرخ نان شود، عواملی است که چند روزی مشکلاتی را در شهرستان ایرانشهر ایجاد کرده که با تدابیر اتخاذ شده برطرف گردیده و در حال حاضر هیچ گونه دغدغه‌ای در خصوص تهیه نان در حوزه ایرانشهر و دیگر نقاط استان وجود ندارد.»

سرانه ۱۰ کیلوگرم تا کنون تامین شده است

علی شعبانی فرماندار ایرانشهر نیز همچنین خاطرنشان کرد: سهمیه سرانه آرد برای مناطق شهری و روستایی ۱۰ کیلوگرم است. ما نیز طبق همین سرانه تولید می‌کنیم و تا کنون مشکل کمی و یا کیفی در استان وجود نداشته است.

او ادامه داد: در شهرستان ایرانشهر نه گرانی نان داریم و نه کمبود نان داریم. نان در ایرانشهر قیمت مصوب دارد و سهمیه دولتی برای نان تافتون با وزن چانه یک کیلو و ۵۰ گرم ۲۵۰۰ تومان است. سنگک ۲۰۰۰ تومان، لواش ۳۰۰ تومان و لواش تهرانی نیز ۶۰۰ تومان است.

به گفته شعبانی در ۲ ماه گذشته نظارت مستمری بر واحد‌های تولیدی نان انجام داده ایم. علاوه بر بازرسان پیدا و پنهان آرد و نان، نمایندگان مراجع قضایی، نمایندگان نهاد‌های امنیتی نیز بر توزیع آرد و میزان پخت صورت گرفته نظارت می‌کنند.

او با بیان اینکه اگر تخلفی صورت گرفته باشد باید شناسایی و برخورد شود اظهار کرد: در شهرستان ایرانشهر کلا یک واحد آزادپز داریم که این واحد نیز باید نان فرانسوی و ساندویچی پخت کند و مجاز نیست نان معمولی بپزد.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، کدخبر: ۱۲۵۴۶۳، www.didbaniran.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۳ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۲
0
0
اگر نظارتی بود که قیمت نون نمیشد دونه ای ۱۰ هزار تومن!
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین