پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۸۷۸۱۲
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۳
رئیس صنف جایگاهداران کشور گفت: جمع آوری کارت‌های آزاد بنزین از جایگاه‌های سراسر کشور سرعت گرفته و این موضوع بر اساس قانون در حال انجام است.

شعارسال: اسدالله قلی زاده رئیس صنف جایگاهداران کشور با بیان اینکه چرا در قانون بودجه به الزام استفاده از کارت سوخت شخصی تاکید شده است برای ما مشخص نیست و تناسبی بین این دو نمی‌بینیم، اظهار کرد: با این حال همواره توصیه می‌کنیم مردم از کارت سوخت شخصی خود استفاده کنند و طی روز‌های آتی حتما کارت سوخت همراه خود داشته باشند تا با مشکل و معطلی برخورد نکنند.

جمع آوری کارت‌های آزاد بنزین از جایگاه‌های سراسر کشور

وی ادامه داد: اگر این روال ادامه یابد طی ماه‌های آینده در هر جایگاه نهایت دو تا چهار کارت آزاد باقی می‌ماند، به عبارت دیگر تعداد کارت‌های آزاد تا ۷۰ درصد در جایگاه‌ها کمتر می‌شود، لازم است مسوولان به تمام کسانی که کارت سوخت دریافت نکرده اند، کارت بدهند و کارت‌های المثنی نیز صادر و ارائه شوند.

به گفته رئیس صنف جایگاهداران کشور، زمانی که مسوولان بدون حق نظر مشورتی از متخصصان تصمیماتی در مورد توزیع سوخت می‌گیرند و چون خودشان در میدان عمل قرار ندارند، طبیعی است که مردم و جایگاهداران با مشکلاتی روبرو می‌شوند.

قلی زاده اظهار کرد: قطعا همه متخصصان مخالف روش‌های اجباری تند و بدون مشورت در این حوزه هستند و مشخص است که در موضوع سوخت راحت‌ترین راه حل لزوما بهترین راه حل نیست و این جمع آوری سریع کارت‌های آزاد مورد اعتراض مجموعه صنفی ما است و مشکلاتی را ایجاد می‌کند که بار اصلی آن روی دوش جایگاهداران است نه مسئولان تصمیم گیر، لذا در حال پیگیری موضوع هستیم.


سایت تحلیلی خبری شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت گسترش، تاریخ انتشار: 26فروردین1402، کدخبر: 291686، www.gostaresh.news

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین