پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۱۷۶۸
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۷:۰۵
کشور بحران مسکن دارد و مردم به خانه‌های اشتراکی، اجاره اتاق، پشت بام خوابی و چادر خوابی و ...، روی آورده اند. در واقع بشکل غیرمستقیم، مصادیقی از زندگی به سبک حلبی آباد، منتهی با آسیب‌های بشدت فراوان‌تر خصوصا در بعد اخلاقی و شرعی. در چنین شرایطی مغز‌های بدفهم با نوعی فلامینگو بازی افراطی (مرغ یک پا دارد) قصد دارند که چارچوب مداری خود را به رخ کشیده و ادعای ایده ال گرایی در سبک زندگی اسلامی- ایرانی را مثلا دنبال می‌کنند؟! آقای محترم بد فهم، حتی اگر شده برای چند سال، باید مجوز ۱۵-۲۰ متری را هم بدهید (مثلا مشروط به عدم تمدید درخواست در صورت تخریب و نوسازی ملک) تا از فشار کاسته شود. خانه اشتراکی دو خانواده در واحد ۵۰ متری بهتر است یا سوئیت مستقل ۲۵ متری؟ عاقل باش. آن مغز را خدا داده که مهندسی کند نه اینکه مثل چراغ راهنمای برخی از تاکسی‌ها، همیشه خاموش باشد. آب پاکی را روی دست تان می‌ریزیم. به صراحت می‌گوییم که توان مقاومت در برابر مسکن ۲۰-۲۵ را ندارید و به زودی مجبور به این کار می‌شوید؛ لذا بجای خشک اندیشی و فلامینگو بازی، به فکر سیاستگزاری و تقویت مقررات سازنده برای افزایش سلامت، رفاه و رعایت مسائل اخلاقی- شرعی و تامین حداکثر آرامش و آسایش (ابعاد فنی کار با تاکید بر قطر دیوار اشرافیت‌ها، جهت باز شدن درب ها، عایق‌های صوتی کف و سقف، مقررات تشدید شده آپارتمان نشینی در چنین واحدهایی، وضعیت تهویه و بهداشت محیط و غیره) باشید.

شعارسال: عبدالمطهر محمدخانی روز چهارشنبه درباره نکات مطرح شده در اظهارنظر یک بانوی خانه‌دار که اخیرا منتشر شده و در آن از طرح شهرداری برای «ساخت مسکن ۲۵متری» انتقاد کرده است، افزود: اساساً چنین طرحی در دستور کار نیست و چنین ایده‌ای نیز توسط هیچ‌کدام از مدیران ارشد شهرداری یا شورای اسلامی شهر مطرح نشده است.

تکذیب خبر ساخت واحدهای ۲۵متری در تهران + به زودی مجبور می شوید آقایان مدعی به ظاهر ایده ال گرا

وی یادآور شد: در دوره گذشته مدیریت شهری، ایده ساخت واحد‌هایی با متراژ پایین مطرح شد با این هدف که افرادی که برای کار به شهر تهران مراجعه می‌کنند به جای اینکه شب داخل خودرو خود بخوابند در این واحد‌ها به سربرند. حتی این طرح در کمیسیون ماده ۵ و شورای عالی شهرسازی و معماری هم مطرح شد؛ اما هیچگاه اجرا نشد. ایرادی که در آن زمان درمورد بیان این طرح مطرح شد، این بود که ساخت چنین واحد‌هایی توزیع جمعیتی را در شهر تهران به هم می‌ریزد.

سخنگوی شهرداری تهران ادامه داد: به عبارتی ایده ساخت خانه‌های ۲۵متری در سال‌های گذشته توسط مدیران سابق شهرداری مطرح شده بود که همان زمان با مخالفت دولتِ وقت هیچ‌گاه به منصه اجرا نرسید، آنچه این بانوی بزرگوار مطرح کرد احتمالاً ناشی از جست‌وجوی ناقص او و مطالعه مطالب طرح شده در دوره پنجم مدیریت شهری بوده است.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر برابر قوانین بالادستی به ازای هر نفر ۱۷.۵ مترمربع مساحت برای یک خانه مسکونی در نظر گرفته شده است که برای دو نفر حدود ۳۵ متر مربع است و بر اساس این قانون مجوز و پروانه ساخت برای واحد‌های مسکونی زیر ۳۵ مترمربع از سوی شهرداری تهران داده نمی‌شود.

محمدخانی یادآور شد: حتی در جنوب شهر نیز چنین اتفاقی روی نداده است؛ نه تنها مردم بلکه سازندگان نیز نسبت به ساخت واحد‌های مسکونی با متراژ زیر ۳۵ مترمربع اقبالی نشان نمی‌دهند.

وی با تأکید مجدد بر اینکه ساخت مسکن ۲۵ متری به هیچ عنوان در دستور کار مدیریت شهری نبوده و هیچ‌کدام از مدیران شهری مطلقاً چنین چیزی را مطرح نکرده‌اند، افزود: براساس آخرین ویرایش «طرح تفصیلی» پایتخت مصوب شورای‌عالی شهرسازی، حداقل متراژ قابل ساخت ۳۵ متر مربع است. به این ترتیب از نگاه قانونی نیز اساساً امکان صدور پروانه برای کوچکتر از این متراژ وجود ندارد.

سخنگوی شهرداری تهران تاکید کرد: از ابتدای امسال فقط ۱۵ پرونده آن هم در محدوده بافت فرسوده به دلیل اینکه سال‌ها به دلیل ریزدانگی و نفوذ ناپذیری امکان نوسازی نداشتند و حاضر به تجمیع با املاک پیرامونی نیز نشده بودند؛ مجوز ساخت دریافت کرده‌اند که مساحت این املاک ۳۵ مترمربع بوده است.

وی با بیان اینکه بر اساس آمار این املاک در منطقه هفت و ۱۰ قرار دارد، گفت: در میان این پرونده‌ها کوچکترین ملکی که مجوز ساخت از ابتدای امسال دریافت کرده که تاکید می‌کنم در محدوده بافت فرسوده و ناپایدار بوده است، در منطقه ۷ واقع شده که مساحت این ملک نیز ۳۵ مترمربع است.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت سلام نو، تاریخ انتشار: 20شهریور1402، کدخبر: 55462872، www.salameno.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین