پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۳۹۶۱
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۳
رئیس نظام مهندسی معدن کهگیلویه و بویراحمد از وجود ذخایر آهک با عیار 99.9 درصد در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.
شعارسال: سید ابوطالب ابطحی امروز در یاسوج با بیان اینکه باید از داشته‌ها و ظرفیت‌های استان کهگیلویه و بویراحمد به نحو مطلوبی برای توسعه استان استفاده کنیم اظهار کرد: باید از هر آنچه که به عنوان مواد معدنی در استان است برای توسعه و رونق تولید و اشتغال بیشتر استفاده کرد.

این فعال در حوزه معدن تصریح کرد: در کشورهای پیشرفته دنیا از مواد معدنی برای خام فروشی استفاده نمی‌کنند بلکه در آن کشورها با فرآوری مواد معدنی در داخل کشور و در مناطقی که معدن وجود دارد به توسعه اقتصادی و پویایی این بخش کمک می‌کنند.

ابطحی در ادامه گفت: در استان کهگیلویه و بویراحمد ذخایر معدنی بسیار خوبی وجود دارد که برخی از آن‌ها عیار بالایی دارند و با استفاده از این ذخایر می‌توان به رونق تولید و اشتغال در استان کمک کرد.

این مسؤول با بیان اینکه تاکنون از داشته‌های معدنی خود استفاده چندانی نکرده‌ایم بیان کرد: این در حالی است که استان ما از نظر بیکاری مشکلات زیادی دارد و از استان‌هایی هستیم که در زمینه بیکاری اوضاع و احوال خوبی ندارد.

رئیس نظام مهندسی معدن در استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: یکی از این ذخایر بسیار خوب در استان کهگیلویه و بویراحمد مربوط به ذخایر آهک است.

وی گفت: ذخایر آهک استان ما عیار بسیار بالایی دارند به طوری که عیار این آهک و معادن آن در استان ما 99.9 درصد است که می‌تواند در برخی صنایع کاربرد بسیار خوبی داشته باشد.

این مسؤول بیان کرد: از آهک بیشتر در کاغذسازی استفاده می‌شود که می‌توان با داشتن این نوع ذخایر با عیار بالا در استان کهگیلویه و بویراحمد کارخانه کاغذسازی در جوار این معادن ایجاد کرد.

ابطحی گفت: چرا باید هنگامی که چنین معادنی برای رونق تولید کاغذسازی در کشور داشته باشیم ایران یکی از کشورهای واردکننده کاغذ در دنیا باشد.

این مسؤول در ادامه با بیان اینکه در استان کهگیلویه و بویراحمد پدیده‌های زمین‌شناسی زیبایی وجود دارد، افزود: می‌توان از این پدیده‌های زیبای زمین‌شناسی برای رونق گردشگری و جذب توریست و گردشگر بیشتر استفاده کرد.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 27 آذر 1395، کدخبر: 13950926000059، www.farsnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین